Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Blestemul tinerelor blonde de la Hollywood. Marilyn Monroe se sinucide cu somnifere, Jean Harlow moare de la o insuficiență renală, Carole Lombard se prăbușește cu avionul: "Trebuie să ajung acasă, să-mi salvez căsnicia!

În spatele glamour-ului, strălucirii si bogăției caracteristice Cetății Filmului, Hollywood-ul a adăpostit, de-a lungul anilor, cele mai tumultoase povești de viață. Blestemul blondelor care au murit la vârste fragede întotdeauna a captat atenția curioșilor.

În spatele glamourului, strălucirii si bogăției caracteristice Cetății Filmului, Hollywood-ul a adăpostit, de-a lungul anilor, cele mai tumultoase povești de viață. Blestemul blondelor care au murit la vârste fragede întotdeauna a captat atenția curioșilor.

Disparițiile premature ale acestor dive de la Hollywood au ținut primele pagini ale ziarelor și revistelor de scandal ale secolului trecut, în jurul cărora s-au creat multe teorii ale conspirației.

Cum a murit Marilyn Monroe, blonda preferată a Americii

Să începem cu începutul. Cand spui “blondă” te gândești, automat, la Marilyn Monroe. Norma Jean Baker, pe numele ei. O știi. Frumoasă. Senzuală. Forme de clepsidră. Are lumea la picioare atunci când moare în 1962, în condiții suspecte. Până la urmă...nu e treabă ușoară să te îmbârligi cu președintele Americii.

Teoriile conspirației nici azi nu ne dau pace: de ce a simțit nevoia cea mai frumoasă femeie din lume să înghită un pumn de somnifere și să-și pună capăt zilelor? Căsniciile ratate? Lipsa unui copil? Eterna etichetă de “frumoasă și prostuță”? Răspunsul îl ia cu ea în mormânt.

1962. Marylin Monroe este găsită moartă, în camera ei de hotel Marilyn Monroe e descoperită moartă, în apartamentul ei din Los Angeles

Pe 5 iunie 1962 diva este găsită fără suflare, în apartamentul ei. Oficial, cauza decesului este consumul unei supradoze de barbiturice. Neoficial, se zvonește că a fost "ajutată" de oamenii lui Bobby Kennedy, fratele președintelui S.U.A., să-și ia rămas bun de la viață.

Jean Harlow nu a mai apucat sa ajungă la doctor: "Lasă, mamă, că te faci tu bine!"

Jean Harlow a fost prima blondă focoasă de la Hollywood

Cea care devine primul sex-simbol al anilor ’30 trăiește mult prea puțin. "Platinum Blonde" a filmului hollywoodian se stinge la numai 26 ani, din cauza unei complicații la rinichi.

Motivul? Mama ei este o tradiționalistă convinsă, nu vrea să o ducă la doctor: "Ai doar o răceală, mamă, o să îți treacă!" Răceala se transformă în gripă. Gripa duce la o infecție renală.

Jean Harlow, pe platoul de filmare al filmului Saratoga (1937)

Se pregătește pentru rolul din “Saratoga” (1937) când, brusc, i se face rău pe platoul de filmare. Oboseală. Stări de vomă. Amețeală. Toate își spun cuvântul. Medicii dau verdictul: nu o mai duce mult. Actrița intră în comă și moare la câteva zile după spitalizare. Filmul este finalizat cu ajutorul unei dubluri.

Jayne Mansfield, rivala lui Monroe, a fost adorată de toți bărbații!

Jayne Mansfield a fost considerata copia lui Marylin Monroe

Suntem în anii '50-'60. Jayne Mansfield este supranumită “Zeița sexului”. Prima actriță în rol principal care apare goală pe marele ecran, în patru scene fierbinți din pelicula "Promises, promises" (1963). E foarte frumoasă, dar mai puțin talentată decât Marilyn. Știe și ea asta, dar asemănarea cu diva Monroe o aduce în patul președintelui Kennedy.

Sophia Loren și Jayne Mansfield, la o petrecere din Beverly Hills (1957)

Este preferata tăticului Playboy și a tuturor bărbaților care încă păstrează, într-o ramă, fotografia în care Sophia Loren nu-și poate dezlipi ochii invidioși de la decolteul generos al blondinei. Moare într-un accident de mașină, la numai 34 de primăveri.

Carole Lombard a vrut să lupte pentru căsnicia ei!

Carole Lombard, cea mai bogata actrita a anilor '30

Carole Lombard. Blonda cu ochii mult prea albaștri. Cel mai bine plătita actriță a anilor '30, principesa comediilor din Cetatea Filmului, moare din prea multă iubire. Află că "Regele" a călcat strâmb. Soțul ei, celebrul și mult prea frumosul Clark Gable are o aventură cu o altă blondă celebră, Lana Turner. "Trebuie să merg acasă, vreau să îmi salvez mariajul"! Dar nu mai apucă.

Carole Lombard si Clark Gable formau un cuplu foarte reușit

Dă cu banul: tren sau avion? Urăște trenurile, așa că alegerea e simplă. Avionul care trebuia să o ducă acasă, la al ei Clark, cedează și se prăbușește în munți. Lombard ne părăsește la numai 34 ani.

Actorul și-a piedut mințile, la aflarea tragicei vești. A lăsat scris în testament ca, la moartea sa, să fie înmormântat lânga Carole, marea lui iubire.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro