Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Apollo 11: „Hei Houston avem ceva în mișcare lângă noi și nu știm ce poate fi, ne puteți spune ce este?”. Buzz Aldrin ar fi văzut un OZN pe Lună

Astronautul Aldrin, a doua persoană care a pus piciorul pe Lună, ar fi văzut un obiect zburător neidentificat(OZN) pe lună în timpul misiunii Appolo 11. Peste 500 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit pe 20 iulie 1969, aselenizarea navei.

Astronautul Aldrin, a doua persoană care a pus piciorul pe Lună, ar fi văzut un obiect zburător neidentificat (OZN) pe lună în timpul misiunii Appolo 11. Peste 500 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit pe 20 iulie 1969 aselenizarea navei.

"Am observat o lumină pe fereastră care părea să fie în mișcare alături de noi. Au fost multe alte explicații de ce ar putea fi, în afară de o navă a altei țări sau dintr-o altă lume - a fost ori racheta de care ne separasem ori cele patru panouri pe care le-am aruncat departe, atunci când am extras modulul și eram față în față cu cele două nave spațiale", a spus Aldrin.

Dr. David Baker, unul dintre cercetătorii care au lansat misunea Apollo 11, a declarat faptul că NASA nu a putut stabili natura obiectului văzut de echipaj în spațiu, dar că astfel de apariții nu sunt neobișnuite.

Multe echipaje care au zburat în spațiu atât înainte cât și după Apollo 11 au întâlnit astfel de obiecte.

Pe 15 august 2007, Aldrin a fost intrebat în cadrul emisiunii „The Howard Stern Show” despre întâlnirea cu OZN-ul. Însă a negat totul declarând că este 99.9%” sigur că ceea ce a vazut în timpul misiunii a fost doar panoul care se desprinde de nava, în spațiu. Aldrin a susținut că a fost înțeles greșit iar declarațiile i-au fost scoase din context.

Valentin Degterev, un om de știință rus, susține că a avut acces la materiale fotografice și video pe care NASA le-a făcut pe Lună cu ocazia misiunilor Apollo. Materialele în cauză au fost obținute în timpul a șase misiuni reușite ale astronauților americani pe satelitul natural al Terrei.

Conform acestuia în fotografii se pot observa nave spațiale aparținând altor civilizații și un întreg oraș, în care ar putea trăi ființe extraterestre. Una dintre navele spațiale este văzută cum zboară în proximitatea navei spațiale americane Apollo.

Accesul la astfel de documente este limitat și sunt ascunse publicului larg. Unele imagini sunt neclare, altele sunt clasificate.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro