Live acumObservator 19
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Când Dumnezeu își dezvăluie planurile printr-un videoclip! Ca să scoată o super piesă, Drake a schimbat viața unui oraș!

Drake e un artist care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. E artist, compozitor, producător și mândru deținător al unui palmares impresionant de hituri cu care a cucerit milioane de fani. Recent, planeta a început să vorbească despre el ca fiind „om”.

Drake e un artist care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. E artist, compozitor, producător și mândru deținător al unui palmares impresionant de hituri cu care a cucerit milioane de fani. Recent, planeta a început să vorbească despre el ca fiind „om”.

Ca orice artist care se respectă, băiatul a decis că a stat destul departe de locul unu din topurile muzicale și că a venit iar clipa să dea lovitura cu un videoclip pentru piesa „God’s Plan”. Zis și făcut! S-a întâlnit cu tot felul de producători, s-a tocmit și a realizat faptul că și acum, ca și în celelalte cazuri, trebuie să scoată din buzunar cam undeva la unu-două milioane de dolari pentru videoclip.

A stat ceva pe gânduri și apoi și-a dat seama că avea răspunsul chiar pe foaie, scris undeva acolo, în numele piesei: „God’s Plan”.

Și-a luat băiatul „niște” bani la el și s-a dus pe străzile din Miami, mânat poate de un plan divin („God’s Plan”, cum e piesa lui).

Prima oară, Drake a intrat într-un supermaket și a anunțat la portavoce către toți clienții că face el cinste.

Brusc, țipete de bucurie și de surpriză s-au auzit printre rafturi, și cărucioarele s-au umplut frenetic, de parcă nu ar mai exista nicio altă zi mâine! O bucurie simplă: un căruț moca de cumpărături, dar care înseamnă atât de mult pentru unii oameni. God’s Plan.

Apoi a mers la o super gagică, care a stat toată viața cu burta pe carte. I-a făcut cadou o bursă de 50.000 de dolari, ca să poată merge la facultatea la care a visat în toți acești ani. God’s Plan.

Și s-a dus băiatul mai departe la plimbare, la o plimbare cu mașinuța printr-un parc. A văzut o mamă stând cu fiul ei de vorbă, pe bordură. Probabil când te simți apăsat de griji și de probleme, statul pe bordură ca și când nimic nu ar conta este un refugiu pe care ÎNCĂ ți-l mai permiți. A venit Drake pe furiș și le-a dat un teanc generos de bani. „Ia de la băiatul”. Și lacrimile au început să curgă pe obraz de tânăr și din inima unei mame bătrâne. God’s Plan.

O mamă plimbându-și fata în scaunul cu rotile. Doi tineri cu cei trei copii ai săi. Un bebe cu suzeta în gură ținând un teanc de bani colorați, meniți să-i facă o copilărie mai frumoasă. Un departament de pompieri, eroii din viața de zi cu zi. Un adăpost de femei abuzate. O mașină făcută cadou unui tânăr. God’s Plan.

Drake a dat pentru acest videoclip un milion de dolari, cam cât dă de obicei pentru o astfel de producție. Doar că de data aceasta, diferența a fost alta: n-a mai fost artist, a fost om. Și n-a mai bucurat ochii cu dansatoare sexy, ci a schimbat viețile celor din jur. Și dacă asta nu e o definiție bună pentru ideea de „God’s Plan” (planul Domnului), atunci nu știm care e...

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro