Cea mai frumoasă poveste de dragoste! S-au cunoscut când erau la grădiniță și s-au căsătorit după facultate! „I-am promis atunci când aveam trei ani că mă voi însura cu ea!”

Mulți dintre noi am rămas pur și simplu fascinați de povestea de dragoste a protagoniștilor din ”Jeux d'enfants”.

Mulți dintre noi am rămas pur și simplu fascinați de povestea de dragoste a protagoniștilor din ”Jeux d'enfants”.

Le-am urmărit jocurile, ne-am delectat cu promisiunile lor naive de copii care erau convinși că au o lume la picioare și am fost fericiți să vedem că ajung să se iubească. Câteodată, realitatea bate orice film, iar povestea a doi americani o demonstrează cu vârf și îndesat!

CITEȘTE ȘI: Ai putere să nu plângi? Pe patul de moarte el, 92 de ani, îi cântă soției, de 93. 73 de ani împreună. Text fără ”senzațional” ori ”incredibil”

Au fost odată ca niciodată doi copii de grădiniță...

Acum 20 de ani, Matt Grosski i-a promis colegei sale de la creșă, Laura Scheele, că într-o zi se va căsători cu ea. Avea trei ani și „soarta” a făcut ca micuții, unul copil de imigranți indieni, celălalt, de polonezi, să se întâlnească și să se placă la grădiniță. În 2015, tânărul s-a ținut de promisiune și a cerut-o de soție chiar în locul în care i-a cerut mâna și pentru prima dată.

„Am întâlnit-o pe Laura la grădiniță. Una din primele mele amintiri, de pe vremea când aveam trei ani și în fața grădiniței, i-am primis că într-o bună zi mă voi căsători cu ea. Laura m-a învățat să mă dau în leagăn, să desenez și mi-a arătat cum să mănânc brânză.

M-am îndrăgostit în copilărie de Laura și o iubesc și acum. I-am cerut mâna în același loc, în sala de clasă din vechea nostră grădiniță...”, a povestit Matt pe contul său de Instagram.

Împărțeau totul împreună

Atunci când erau copii, Laura și Matt făceau totul împreună. Unul era unul,îîl găseai și pe celălalt. Amândoi se ascundeau de îngrijitoare înaintea orelor de somn de la grădiniță, împărțeau de la jucării, la dulciuri și culori și făceau totul împreună. După ce au intrat la școală, cei doi au pierdut orice legătură. Doar fotografiile din albumul de la grădiniță le mai aminteau fiecăruia dintre ei că odată erau cei mai buni prieteni.

Toți bărbații promit, el s-a ținut de cuvânt! S-a căsătorit cu cea de care s-a îndrăgostit când avea trei ani!

S-au regăsit în timpul liceului și după numai două săptămâni, păreau că se știu dintotdeauna. Și de data asta a intervenit distanța între ei, pentru că învățau la licee diferite, iar la facultate, deși universitățile lor erau în state diferite, au ținut legătura.

S-au căsătorit și printre invitați au fost „doamna lor educatoare” și colegii comuni. Povestea celor doi a devenit virală în mediul virtual, milioane de oameni fiind impresionați de exemplul lor. Și cum ar putea să nu te impresioneaze o dragoste ca a lor?

Surse: 9gag.com, www.etrafika.net.

Ultimele știri