Dave Gahan, solistul de la Depeche Mode, a trecut de patru ori pe lângă moarte ca prin urechile acului. Medicii l-au poreclit „MOTANUL”, pentru că numai o pisică are nouă vieți

 
+11 click pentru
galerie

Despre unii oameni se spune că au nouă vieți! După ce a păcălit de patru ori moartea, după droguri, episoade depresive, ba chiar și o tentativă de suicid, despre Dave Gahan, solistul de la Depeche Mode, am putea jura că are nu nouă, ci ZECE VIEȚI! Chiar dacă nu o dată ne-a îndemnat să ”Enjoy The Silence!”, lui Gahan îi stă cel mai bine în mijlocul scenei, printre zgomote și muzică!

La 55 de ani, Dave Gahan se ține încă verde: are energie cât încape, muzica îi este încă cea mai mare pasiune, are alura unui unui june  și nu o dată a fost surprins de fotojurnaliști practicând sporturi fel de fel.  Ba, chiar acum patru ani a aavut din nou curajul să se încreadă în dragoste și să-și ducă partenera la altar, jurându-i dragoste și credință veșnice.

A păcălit moartea ca o adevărată felină dornică de viață


La 1,80 și 61 de kilograme, Gahan este mai degrabă un „uriaș” aschilambic, conectat parcă la o priză de 220 de milioane de volți! Însă artistul plin de viață a trecut pe lângă moarte ca prin urechile acului de patru ori. După ce „învii” de patru ori, nu mai ești doar un mare vocalist și  show-man, ci şi un adevărat supravieţuitor.

Dependent de heroină, Gahan era să moară de nu mai puţin de patru ori, motiv pentru care paramedicii i-au dat porecla de ”The Cat”. 

De 4XSUPRAVIEȚUITOR!

  • Prima dată...inima era să-l lase chiar pe scenă. Era în 1993, Gahan se „încălzise” nițeluș cu câteva joint-uri mai tari înaintea unui unui concert în New Orleans, care-i puteau fi fatale. A suferit un atac de cord, lăsându-şi colegii de trupă să cânte bis-ul fără el.
  • A doua oară, ... Gahan a vrut el însuși să-și încheie socotelile cu viața. Era în 1995, doi ani de la infarct și  din cauza unei depresii majore, solistul a sfârșit prin a-și tăia venele. 

„A fost cu siguranţă o tentativă de sinucidere”, avea să declare Gahan, „dar a fost şi un strigăt de ajutor. M-am asigurat că vor fi oameni care mă vor găsi în timp util”.

  • A treia oară, ... inima „Uriașului” a încetat să bată timp de două minute. În 1996, pe când se afla într-o cameră de hotel în Los Angeles, Gahan a luat o supradoză de speed, fapt care a făcut ca inima să i se oprească pentru două minute, până când a fost readus la viaţă de paramedici.

„Tot ce am văzut şi am simţit a fost...întuneric complet. Niciodată n-am mai fost într-un loc atât de întunecat. Îmi amintesc foarte bine c-am simţit că tot ce am făcut, a fost greşit”, avea să declare Gahan despre această experiență.

  • A patra oară, ... a fost și mai și: un cancer i-a dat târcoale și mai, mai, să-l doboare! Pe 12 mai 2009, înainte de a urca pe scenă în fața publicului grec, solistul  s-a simţit brusc foarte rău. Într-o primă fază, după ce a fost internat de urgenţă, vocalistul Depeche Mode a fost suspectat de către medicii eleni de gastroenterită. Adevărul era însă mult mai crud! În urma unor analize cu ultrasunete, s-a dovedit însă că avea o tumoare malignă pe vezica biliară, înlăturată ulterior printr-o operaţie chirurgicală. Acest fapt a dus la amânarea mai multor concerte şi la un tratament împotriva cancerului.

Și cu toate că de patru ori moartea nu l-a dovedit, ghionioanele aveau să se țină scai de artist. În timpul unui concert în Bilbao, Spania, pe 9 iulie 2009, vocalistul a suferit o rupede de muşchi la picior. Au urmat mai multe concerte anulate, iar la mai puțin de o  lună de la accident, Gahan a avut probleme serioase cu corzile vocale. Medicii i-au recomandat să-şi odihnească complet vocea și, astfel, mai multe concerte au fost contramandate.
 

Noi așteptăm să-l vedem la Cluj, duminică seara, sănătos tun și dornic de distracție!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe