Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

El este BĂRBATUL CU TRUP DE FIER! Frank Richards, singurul care şi-a tras cu o GHIULEA în abdomen şi a supravieţuit: "Făcea acest truc de maximum două ori pe zi. Era dureros şi epuizant". Povestea celui mai puternic om din lume!

Deşi pare un scenariu dintr-un film de acţiune, lucrurile sunt cât se poate de adevărate. Frank Richards a făcut istorie cu numerele sale pe cât de senzaţionale, pe atât de periculoase, oameni din întreaga lumea poreclindu-l “OMUL TUN”

Deşi pare un scenariu dintr-un film de acţiune, lucrurile sunt cât se poate de adevărate. Frank Richards a făcut istorie cu numerele sale pe cât de senzaţionale, pe atât de periculoase, oameni din întreaga lumea poreclindu-l “OMUL TUN”

Născut în 1887, într-un orăşel din Statele Unite ale Americii, Frank Richards a fost încă de mic în centrul atenţiei. Abdomenul său de o forţă incredibilă l-a făcut în câţiva ani cunoscut în toată zona, ca mai apoi să plece în turneu cu o trupă de circ. Începuturile, însă, nu au nimic ieşit din comun: un tânăr primeşte zeci de pumni în stomac din partea celor mai puternici bărbaţi fără să clintească.

Anii trec, însă, şi simte că poate mai mult, aşa că îi roagă pe spectatori să se urce cu picioarele pe el şi să danseze pe abdomenul lui sau să îl lovească cu un ciocan uriaş. Rezultatul? Devine cunoscut în toată America, apoi în Europa. Dar pentru Frank nu este suficient.

Aşa se face că în 1932 şochează lumea întreagă cu un număr extrem de periculos: anunţă că îşi va trage o GHIULEA de 47 de kilograme cu tunul chiar în abdomen!!! Cum era de aşteptat, mii de spectatori se stâng în jurul americanului pentru a asista la… un moment istoric!

UN TUN DE 12 METRI, O GHIULEA DE 47 DE KILOGRAME ŞI UN ABDOMEN CARE… REZISTĂ!

La 45 de ani, Frank se transformă în “OMUL TUN”, poreclă care îi va aduce faimă la nivel mondial şi primele pagini ale ziarelor vremii. Se aşază cu încredere în fata tunului lung de 12 metri şi aşteaptă încordat să primească ghiuleaua de aproape 50 de kilograme. Spectatorii sunt înmărmuriţi! Bărbatul cade în urma loviturii, dar în câteva secunde este în picioare doar cu un abdomen roşu, iar ropote de aplauze se aud din toate direcţiile…

“Face trucul cu ghiuleaua de maximum două ori pe zi, este dureros şi epuizant pentru el. Dar pentru asta trăieşte… Îi place să audă aplauze, să se simtă puternic”, scriau ziarele vremii.

SURSE: WIKIPEDIA.ORG, THEHUMANMARVELS.COM

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro