Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Galerie FOTO! Îți amintești de actrița din Laguna Albastră? Era un copil când propria mama i-a vândut poze NUD unei reviste. La 12 ani, juca rol de prostituată

Sunt 37 de ani de când cinematografia mondială oferea publicului un altfel de film. ”Blue Lagoon” (Laguna Albastră - n.r.), cu Brooke Shields în rol principal, reprezenta ecranizarea unui roman scris de Henry De Vere Stacpoole, în care frumusețile și splendoarea unui tărâm al Oceanului Pacific transpunea cititor într-o lume de basm. 

Sunt 37 de ani de când cinematografia mondială oferea publicului un altfel de film. ”Blue Lagoon” (Laguna Albastră - n.r.), cu Brooke Shields în rol principal, reprezenta ecranizarea unui roman scris de Henry De Vere Stacpoole, în care frumusețile și splendoarea unui tărâm al Oceanului Pacific transpunea cititor într-o lume de basm.

Doi copii și un bucătar de pe un vas supraviețuiesc în urma unui naufragiu și reușesc să ajungă în siguranță pe o insulă tropicală. Totuși, curând, bucătarul moare, și tinerii nostri eroi rămân acum singuri. Anii trec, iar Emmeline și Richard devin parcă o parte naturală din paradisul ce-i înconjoară, se arată în sinopsisul filmului, lansat în anul 1980, potrivit cinemagia.ro.

După aproape patru decenii, actrița din rolul principal a rămas în atenția publicului, celebră pentru frumusețea sa răpitoare. Partenerul său din film, Christopher Atkins, arată și el complet diferit. Astăzi, la cei 52 de ani, Brooke Shields este imaginea unui celebru brand de lenjerie intimă și pozează în costum de baie, ca în tinerețe.

Credit foto: Hepta

Faptul că arată impecabil i-a adus numeroase laude lui Brooke, una dintre puținele actrițe de la Hollywood care s-a declarat 100% împotriva intervențiilor estetice.

La zece ani, mama a pus-o să pozeze nud și a vândut imaginile unei reviste

Viața lui Brooke Shields n-a fost deloc ușoară. De tânără a cochetat cu modelingul, mama sa fiind cea care a îndrumat-o către acest drum. La zece ani, Brooke apărea nud în revista Little Woman, având, desigur, acordul celei care i-a dat viață.

La doar 12 ani juca deja primul rol, acela de prostituată, unul nedemn de o adolescentă.

Actrița a rămas cu destule amintiri neplăcute din acea perioadă. "Nu ar trebui sa vedem trupuri de 15 ani. Nu imi doresc un trup ca la 15 ani. Nu vreau sa arat ca un mic baietel. Am forme si lucrez pentru a-mi pastra forta", povestea Brooke într-un interviu.

Credit foto: Hepta

Recomandari