La doar doi ani, a trăit dureri de neînchipuit. Owen a căzut în apă fiartă, i-au fost amputate picioarele, dar a găsit alinarea într-un suflet curat. Un câine la fel de special: "Amândoi suntem fără picioare"

 
+6 click pentru
galerie

Un băiețel de doar 10 ani, căruia, recent, i-au fost amputate picioarele şi-a îndeplinit marele vis. S-a întâlnit cu un câine salvator, care şi-a pierdut toate cele patru lăbuţe. La fel ca el, animalul a fost adoptat și apoi a trecut prin chinuri de neimaginat.

Owen Mahan din Pittsboro, Indiana, a zburat în Arizona pentru a-l întâlni pe Chi Chi, după ce a urmărit mai multe clip-uri video inspiraționale cu minunatul animal.

"Am fost foarte fericit. Amândoi avem picioarele amputate"

O pisicuță bătută plânge, în timp ce primește îngrijiri medicale. Imaginile îți rup sufletul. Nu ai cum să rămâi indiferent! (VIDEO)

Băieţelul a suferit arsuri pe 98% din corp, după ce a căzut în apă fiartă, la doar doi ani. În fiecare an, a trecut printr-o mulţime de operaţii chinuitoare pentru un copil care îşi dorea doar să se poată juca, să alerge în parc, alături de alţi pitici.

Anul acesta, din cauza complicaţiilor, medicii au fost nevoiţi să îi amputeze picioarele de la genunchi în jos. După intervenţia chirugicală, una dintre profesoarele băiatului i-a arătat lui şi mamei sale, Susan Mahan, care l-a adoptat la 3 ani, mai multe clip-uri video cu Chi Chi.

Imagini emoționante! Un bărbat își plânge prietenul mort. Durerea despărțirii de câinele care i-a stat alături este de nealinat (VIDEO)

Chi Chi, un golden retriever în vârstă de trei ani, a fost adoptat de Elizabeth Howell şi familia sa, din Korea de Sud, în 2016. Animalul a ajuns în familia sa adoptivă, după ce a fost victima unui abuz şi a rămas fără picioare.

“A iertat şi a mers mai departe, învăţând să aibă din nou încredere în oameni”.

Aflând de povestea micuţului Owen, femeia l-a ajutat să ajungă la Chi Chi, pentru a petrece un weekend împreună cu cel pe care îl admira, din faţa calculatorului:

"Owen este un copil minunat şi a perseverat şi a reuşit să depășească toate provocările , la fel ca Chi Chi. Am vrut să facem ceva special pentru el".

Roux, pisicuța fără două lăbuțe, care le dă oamenilor o adevărată lecție de viață. Țopăie cât e ziua de lungă și se bucură de viața pe care a primit-o (VIDEO EMOȚIONANT)

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe