Michael Jackson și excentritățile care au șocat planeta! Cum spărgea starul zeci de milioane de dolari în câteva secunde!

 
+5 click pentru
galerie

Zece ani s-au scurs de la evenimentul care a îndoliat întreaga planetă. Atunci, românii deschideau televizoarele pe la orele dimineții pentru a afla vestea: Michael Jackson a murit! Era 25 martie 2009 când milioane de fani au plâns tragicul sfârșit al regelui muzicii Pop.

Michael Jackson a fost un copil minune și acest lucru s-a văzut încă din copilărie. Părinții și apropiații l-au remarcat imediat și au înțeles că nu există alt drum pentru băiat decât muzica. Joe Jackson, tatăl violent, se transformă în impresarul trupei The Jackson Five, în care Michael Jackson a început să cânte în anul 1958, pe când avea doar șase ani. Urmează bătăile, abuzurile și o viață de chin. 

La zece ani, artistul deja dădea interviuri despre viața sa, despre cântecele sale, despre turneu sau despre experiența sa de superstar.

UN COPIL CAPTIV ÎN TRUP DE ADULT

S-a spus adesea că Michael Jackson suferea de sindromul Peter Pan, adică efectiv refuza să îmbătrânească sau să se maturizeze. Mintea sa părea mereu una de copil. Totuși, când planeta s-a întrebat de ce Michael Jackson stă mereu în preajma copiilor, acesta a răspuns:

„Oameni se întreabă de ce am mereu copii în preajma mea. De fapt, eu încerc să trăiesc acum ce nu am avut. Carusel, parcuri de distracții, toate acestea sunt lucruri pe care nu le-am avut când eram mic și acum mă bucur de ele”

EXCENTRITĂȚI DIN VIAȚA LUI MICHAEL JACKSON

Pe lângă imensul talent artistic, Michael Jackson a reușit să uimească planeta și prin excentritățile pe care le-a avut sau prin povestea de viață șocantă.

Nu e niciun secret că Michael Jackson a pus magie în spectacolele sale și pentru asta a mers până într-acolo încât să inventeze celebrii pantofi pentru dansul „Moonwalk”, încălțările ce îi permiteau să se încline cu corpul la 45 de grade. Invenția a fost patentată în 1993.

Cine nu își amintește de rucsacul de astronaut cu care Michael Jackson și-a luat zborul, la propriu și la figurat, în timpul concertului din 1992 de la București? Planeta nu mai văzuse asemenea efecte speciale.

Michael Jackson iubea să facă spectacol și o făcea cum numai regele muzicii Pop știa să o facă. Totuși, ceea ce a fost cu adevărat unic la el este faptul că era la fel de spectaculos și în viața de zi cu zi.

LA SHOPPING U MICHAEL JACKSON

La un moment dat, un documentar îl surprindea intrând într-un magazin din Las Vegas și făcând cumpărături, sub privirile a sute de admiratori: „Vreau să cumpăr masa aceasta...aceasta statuetă aurită...cât costă? 250.00 de dolari? O să iau două. Și asta am luat...și pe asta o vreau”, cam așa a fost la shopping cu Michael Jackson, care a cumpărat vreo 80% din magazinul de lux cu obiecte de artă destinate colecționarilor extrem de bogați. Nota de plată? Câteva milioane de dolari.

Michael Jackson a fost un star din toate punctele de vedere, reușind mereu să șocheze. A făcut trei copii prin mamă surogat, a avut un cimpanzeu ca animal de companie, a militat pentru cauze umanitare, a făcut donații uriașe.

În 1988 și-a cumpărat o super proprietate de câteva zeci de milioane de dolari și 1100 de hectare, pe care a transformat-o în vestitul Neverland, parcul de distracții în care starul a pus mult suflet și în care își petrecea timpul adesea. Tot aici se afla și casa starului.

Zeci de alte excentrități și lucruri inedite se mai pot spune despre Michael Jackson și, deși au trecut zece ani, omenirea i-a păstrat amintirea la fel de vie. Subiectul vieții sale este la fel de controversat și astăzi, la zece ani de la moartea sa.

Acum, trupul lui Michael Jackson, cu celebrele mănuși albe cu diamante și un costum de 35.000 de dolari se află într-un sicriu aurit, în valoare de 18.000 de lire sterline!

Sicriul se află la Holly Terrace Grand Mausoleum, de la Glendale Forest Lawn Memorial Park din Hollywood. Zeci de camere de supraveghere, senzori de mișcare și alte măsuri de securitate au fost impuse de familie pentru ca nimeni și nimic să nu profaneze locul în care se află rămășițele regelui muzicii Pop.facebook whatsapp twitter pinterest