Morgan Freeman poartă mereu un cercel de aur pentru ca, indiferent unde moare, cei din jur să aibă bani să-l îngroape! Obiceiul s-a născut la marinari!

 
+2 click pentru
galerie

Morgan Freeman este celebru în toată lumea, dar dincolo de rolurile sale, actorul are o viață ce ar putea constitui oricând un scenariu captivant.

S-a născut pe 1 iunie în 1937, în statul american Tennessee. A trăit până la șase cu ani bunica, în timp ce părinții s-au chinuit prin Chicago să facă rost de bani.

Teatrul i-a intrat în sânge de tânăr, atunci când o profesoară l-a pedepsit și l-a determinat să intre în trupa școlii. În 1955, când a terminat liceul, Morgan Freeman s-a înrolat în armată și acolo, timp de patru ani, a stat la forțele aeriene (U.S. Air Force).

A fost apoi mecanic și tehnician de radare, până a decis să plece la Hollywood.

În 1967 a apărut în prima producție și de acolo, pasul către celebritate a venit încet și sigur.

Ce nu se știe despre el?

Morgan Freeman vorbește fluent limba franceză și la 65 de ani și-a luat licență de pilot.

Are o avere de peste 150 de milioane de dolari.

Este pasionat de albine, motiv pentru care are mai bine de 25 de stupi.

Actorul poartă mereu un cercel de aur, exact cum făceau marinarii. În cazul în care mureau în alte țări, cei din jur ar fi putut plăti pentru înmormântare cu respectivul cercel de aur.

Citește și:

După nici trei luni, ea a murit! În anul care a urmat, s-a dus și el, ucis de gloanțe! „Happy Bithday, Mr. President”, cântarea care ar fi băgat-o pe Marilyn Monroe în patul președintelui Kennedy

Mickey Mouse împlinește 89 de ani! S-a născut în timpul unei călătorii cu trenul, a câștigat Oscarul și ne-a făcut copilăria mai frumoasă!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe