NOUĂ ani fără REGE! Michael Jackson, OBSEDAT de ideea că va muri împuşcat: "Încearcă să mă omoare. Îmi iau Rămas bun că ştiu că nu o să mă mai întorc"

 
+6 click pentru
galerie

Michael Jackson a fost The King of Pop, cameleonic şi genial, cel mai bun entertainer al tuturor timpurilor. De la băiatul minune de doar 11 ani din Jackson 5, până la paşii săi de moonwalk, artistul a rămas în amintirea tuturor că cel mai mare cântăreţ de muzică pop din istorie. Dar, ca orice geniu, avea şi obsesii. Cea mai mare dintre ele: VA FI ASASINAT!

De-a lungul celor 45 de ani de carieră în muzică (a debutat la 5 ani), Jackson nu s-a mulţumit doar să fie „undeva sus” în clasamente, ci să-şi depăşească toţi predecesorii şi rivalii, să nu aibă egal. Medicamentele, însă, l-au ucis mult prea devreme! 

"ÎNCEARCĂ SĂ MĂ OMOARE"! OBSESIA CARE L-A URMĂRIT PE REGELE MUZICII POP ÎN ULTIMELE SĂPTĂMÂNI DE VIAŢĂ...

Unul dintre prietenii apropiați ai lui Michael Jackson a dezvăluit că artistul a trimis scrisori în care a prezis că va fi ucis. Totul s-a petrecut cu doar câteva săptămâni înainte ca Michael Jackson să înceteze din viață.

Michael Jacobshagen, un om de afaceri în vârstă de 34 de ani, prieten cu Jackson de două decenii, susține că vedeta pop a scris 13 scrisori care includeau fraze precum "Încearcă să mă omoare" și "Mă tem pentru viața mea", scrie The Independent.

Deși scrisorile nu clarifică cine erau acei "ei", în ele este menționată compania AEG care, la vremea respectivă, se ocupa de organizarea concertelor pe care Jackson urma să le susțină pe O2 Arena din Londra.

Într-una dintre acestea artistul ar fi scris: "AEG. Pun o presiune atât de mare pe mine, încât mă tem pentru viața mea”.

ÎN LOC DE UN GLONŢ, L-AU RĂPUS MEDICAMENTELE!

Un alt apropiat al megastarului, Jason Pleiffer, a povestit că artistul i s-a destăinuit la începutul lunii iunie 2009 că îi este teamă pentru viaţa sa:

“Ultima dată când l-am văzut, îşi lua “Rămas bun” de la toţi. Era ca şi cum ar fi ştiut că nu se va mai întoarce şi spunea des că va muri împuşcat pe scenă”.

Pfeiffer a mai spus că Michael Jackson a ales Londra ca loc de desfăşurare a seriei de 50 de concerte pe care a anunţat-o cu puţin timp înainte de a muri, tocmai pentru că se temea ca în SUA va fi împuşcat de cineva...

În timpul repetiţiilor pentru acele spectacole, Michael Jackson a murit, pe 25 iunie 2009, din cauza unei supradoze de propofol, un sedativ puternic pe care starul american îl folosea ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

SURSE: THE INDEPENDENT, WIKIPEDIA, DAILY MAILfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI