O mamă a ascultat cum bate inima fiului ei, în pieptul altui bărbat. O poveste scrisă cu lacrimi și sacrificiu. „Tinere, îți mulțumesc că porți inima copilului meu iubit!”

 
+8 click pentru
galerie

V-ați întrebat vreodată când începe să bată pentru prima dată inima noastră? Manualele de anatomie scriu că începe să pompeze sânge şi să bată în jurul celei de-a cincea săptămâna, iar în cea de-a şasea, îşi formează cele patru camere - două ventricule şi două atrii. Iar la naștere, dacă nu știați, inimioara fiecărui pui de om are câteva zeci de grame și poate fi cuprinsă într-un pumn.

​Acestea sunt date anatomice, căci inima unui copil valorează totul pentru o mamă. Nu poate fi măsurată cu nicio balanță și nu poate fi echivalată cu toate nestematele de pe lume.  

CITEȘTE ȘI: Fotografia pompierului care vrea să dea viață: ”Gurița ei mică plângea după aer. El, ud, murdar, plin de funingine, gonea moartea ce-i dădea târcoale fetiței!”

Orice femeie așteaptă să-și țină nou-născutul în brațe, să îi simtă mirosul și pielea catifelată, să îi numere de zeci de ori degețelele, să „intuiască” al cui năsuc l-a moștenit și cu cine seamănă la guriță. Ba, chiar stă cu urechea lipită de pieptul puiului de om pentru a-i asculta inimioara.

Cel mai așteptat invitat

Toate mamele trăiesc și experimentează asemenea stări, iar o femeie din Statele Unite a trăit emoția de a-și asculta pentru prima dată inima copilului ei de două ori: atunci când l-a născut și în pieptul altui bărbat, după ce fiul ei a murit. Femeia din Alaska l-a cunoscut pe tânărul care a beneficiat de inima fiului ei, mort într-un accident de mașină, chiar în ziua nunții ei. Îmbrăcată în rochie de mireasă, Becky Turner a avut parte de o zi memorabilă în ziua în care s-a căsătorit.  Soțul ei i-a spus că are o surpriză pentru ea, iar apoi un bărbat și-a făcut apariția, spre uimirea  acesteia. Acesta era cel care primise inima fiului ei, care murise în urmă cu doi ani.

Fiul femeii, Triston, a murit în 2015, la doar 19 ani, iar familia a decis să-i doneze organele. Acum, în momentul în care Kelly a îmbrăcat rochia de mireasă, soțul ei s-a gândit ca acesta să fie prezent într-un fel la ceremonie.

Un înger pe pământ

Becky chiar a rezervat un scaun liber la ceremonie, în memoria fiului ei, pe care era următorul mesaj: „Sunt în rai în ziua nunții tale, ce aș putea să fac? Voi coborî pe Pământ pentru a petrece ziua alături de tine. Așa că te rog să-mi păstrezi un loc, un scaun gol. Tu nu mă vei vedea, însă eu voi fi acolo”.

Mirele a avut însă propriul său plan. El l-a invitat la nuntă pe cel care a primit inima lui Triston. „Am început să planific surpriză împreună cu Jacob (persoana care a primit inima – n.r.) încă de acum patru-cinci luni. Este un tânăr minunat”, a povestit mirele.

Astfel, în timpul nunții, Becky a putut să asculte inima fiului ei cu un stetoscop, fiind emoționată până la lacrimi de acest moment.  „Încurajăm pe toată lumea să devină donator de organe. Salvează vieți și schimbă altele pentru totdeauna”, a mai spus mirele.

Cea mai frumoasă surpriză

În acest timp, Becky a mărturisit pe o rețea de socializare că a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, căci l-a putut avea pe fiul ei aproape. „Cea mai frumoasă surpriză… Tinere, îți mulțumesc că porți inima lui Triston. Mulțumesc că ești aici”, a scris mireasa.

Fotografiile cu momentul emoționant au devenit virale, iar oameni din toate colțurile lumii au felicitat femeia pentru că a oferit șansa la viață unui tânăr. Și că și-a transformat durerea în speranță. 


Îmi pare foarte rău pentru pierderea fiului tău. Sincer, nu pot să exprim în cuvinte ce înseamnă faptul că ai ales să donezi organele altor persoane, atunci când lumea ta se prăbușea. De la o mamă la alta – mulțumesc”, a fost unul dintre mesajele pe care mireasa le-a primit de la o străină, mamă la rândul ei.

Surse: Today.com, The Mirror, Scarymommy.com

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe