PRIETENI dincolo de MOARTE, cu UN SFÂRȘIT TRAS LA INDIGO! SCRISOAREA tulburătoare scrisă de solistul trupei Linkin Park după dispariția „fratelui lui”, Chris Cornell: „Nu-mi imaginez lumea fără tine. Mă rog să-ţi găseşti liniştea!”

 
+5 click pentru
galerie

Vestea că solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a ales să moară la numai 41 de ani a șocat pe toată lumea, mai ales că artistul era tatăl a șase copii.

CITEȘTE ȘI: Cine a fost CHESTER BENNIGTON: de la copilul sărac, abuzat sexual şi traumatizat în copilărie, la tatăl rebel, dependent de muzică, droguri şi suferință

Artistul s-a spânzurat în ziua în care prietenul lui, care-i era ca un frate, Chris Cornell - care s-a sinucis la rândul lui în luna mai - ar fi împlinit 53 de ani. În luna mai, Bennington i-a scris lui Cornell o scrisoare impresionantă în care a rememorat cât de importantă a fost pentru el prietenia care-i lega.

"Dragă Chris,

I-am visat pe Beatles noaptea trecută. M-am trezit cu Rocky Raccoon cântând în capul meu şi cu o privire îngrijorată pe faţa soţiei mele. Mi-a spus că prietenul meu tocmai murise. Gânduri cu tine mi-au trecut prin minte şi am plâns. Încă plâng, cu tristeţe, dar şi cu recunoştinţă pentru minunatele clipe pe care le-am petrecut alături de tine şi de frumoasa ta familie. M-ai inspirat în multe feluri, mai mult decât ţi-ai putea imagina. Talentul tău era pur şi de necontestat. Vocea ta era bucurie şi durere, manie şi iertare, iubire şi tristeţe, toate la un loc. Presupun că asta suntem cu toţii. Tu m-ai ajutat să înţeleg asta. M-am uitat la un video cu tine cântând "A day în the life", a trupei Beatles, şi m-am gândit la visul meu. Mi-ar plăcea să cred că e ca şi cum ţi-ai luat rămas bun, în felul tău. Nu-mi imaginez lumea fără tine. Mă rog să-ţi găseşti liniştea în următoarea ta viaţă. Transmit iubirea mea familiei tale. Îţi mulţumesc că mi-ai dat şansa să fac parte din viaţa ta.

Cu toată dragostea,

prietenul tău,

Chester Bennington".

Mai mult, Chester a fost și nașul fiului lui  Chris Cornell, , solistul trupelor Audioslave şi Soundgarden. 


 

O moarte similară, o dorință la fel de puternică de a renunța la tot

În luna mai, rockerul american a fost descoperit decedat în camera lui din hotelul MGM Grand Detroit, la doar câteva ore după ce a susţinut un concert alături de Soundgradern la Fox Theatre, ca parte a turneului în Statele Unite. 

<p> 

 

Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Detroit a declarat că decesul a fost constatat după ce soţia artistului, Vicky, i-a telefonat unui prieten pentru a-l ruga să meargă în camera de hotel al lui Cornell şi să verifice dacă totul este în regulă deoarce soţul ei nu îi mai răspundea la telefon. La scurt timp, bărbatul l-a descoperit pe artist în sala de baie, fără semne vitale şi cu o bandă legată în jurul gâtului. Echipa de paramedici ajunsă la faţa locului puţin după miezul nopţii au constatat decesul.

 

La funerariile lui  Chris Cornell, Chester a cântat, printre lacrimi, “Hallelujah”.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe