Live acumAcces Direct
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

„PRIMA FATĂ BOND DIN LUME”! Ursula Andress a ajuns la 82 de primăveri! Vă amintiți cum arăta zeița în costum de baie, cu pletele-i blonde care-i încadrau chipul de păpușă elvețiană?

Că Ursula Andress, blonda de o frumusețe răvășitoare de la mama ei, din Elveția, a răscolit imaginația tuturor bărbaților în anii '60-  '70, nimeni nu poate spune „nu”! Pe 19 martie, actrița a ajuns la 82 de primăveri și..., chiar dacă anii au trecut, astăzi „prima fată Bond din lume” este o doamnă cochetă, elegantă și plină de un șarm greu de egalat!

Că Ursula Andress, blonda de o frumusețe răvășitoare de la mama ei, din Elveția, a răscolit imaginația tuturor bărbaților în anii '60- '70, nimeni nu poate spune „nu”! Pe 19 martie, actrița a ajuns la 82 de primăveri și..., chiar dacă anii au trecut, astăzi „prima fată Bond din lume” este o doamnă cochetă, elegantă și plină de un șarm greu de egalat!

În plus, a rămas la fel de sigură și mândră de atuurile ei fizice și nu ezită să-și expună decolteul superb chiar și de când a devenit octogenară!

În ultimii zece ani, chiar dacă a fost surprinsă mereu zâmbind, iar trupul ei a rămas ca fiind „etichetat” drept unul perfect, actrița a suferit mult din cauza osteoporozei, o boală degenerativă a oaselor. „Refuz să devin captiva bolii mele nenorocite!”, a declarat ea într-un interviu recent, povestind că oasele ei au devenit atât de fragile, încât par construite din.... sticlă.

Că și tinerii de azi se simt atrași de frumoasa „ivită” precum o zeiță din apa mării, după ce găsesc pe YouTube „Beach Scene - Ursula Andress Dr No 1962” - nu ar putea spune nimeni că n-ar fi așa. Și cum ar putea fi altfel?

Invidiată de femei, a răsturnat canoane de frumusețe și a avut curaj să își dezvăluie formele într-o vreme când Evele mai sufereau de pudoare și prejudecăți.

Sean Connery a iubit-o în secret și în păcat pe frumoasa Ursulă

Ursula Andress, prima „Fată Bond” și „una dintre cele mai sexy 100 de vedete din istoria cinematografiei” a ajuns la 82 de ani. Ani frumoși, marcați de glorie și succese, iubiri zbuciumate și decizia de a se retrage în ultimul timp din lumina reflectoarelor.

Se spune că Sean Connery, primul ”James Bond„ , ”Dr. No”, i-ar fi dezvăluit secretele cele mai arzătoare partenerei sale din film, deși era implicat în altă relație atunci când s-a filmat prima serie din celebrul serial. De altfel, cei doi chiar au format un cuplu pentru o perioadă de timp.

O poveste de iubire pătimașă

L-ați putea învinui? Nu! Nu și dacă vă veți reaminti cum arăta zeița Ursula în costum de baie, cu pletele-i blonde care-i încadrau chipul de păpușă elvețiană. Iar scena din seria James Bond, în care a apărut în costum de baie în ”Dr. No”, alături de Sean Connery, este deja un punct de referinţă pentru toate secvenţele de gen. „Și tu ești aici pentru a căuta scoici?”, e întrebat celebrul spion de frumoasa care iese din apa mării. „Nu, eu doar privesc!”, i-a răspuns fâstâcit James Bond.

În prezent, actriţa are 82 de ani şi apare destul de rar în public. Una dintre aceste apariţii a avut loc la Festivalul de Film de la Monte Carlo din 2015, atunci când actriţa a purtat o ţinută sport care a avantajat-o.

Recent, Ursula a fost suprinsă de paparazzi în timp ce afla la cumpărături la Roma. Actrița a rămas cochetă, dar și atentă la aspectul ei fizic.

Surse: Daily Mail, www.latimes.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro