Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Era o zeiță printre pământeni. Au îngropat-o aproape cheală, cu sâni falși, picioarele acoperite de păr și fără lenjerie intimă: „Vreau să fiu fabuloasă”

A fost prima divă care a apărut goală pe coperta unei revite deocheate. A trăit, într-o viață, cât alții în șapte. A iubit și a fost iubită, dar mereu dezamăgită. Zeița a murit singură. Pe masa de autopsie, medicii i-au descoperit toate secretele. „Până la urmă, totul este o iluzie, nu-i așa?”

Au îngropat-o aproape cheală, cu sâni falși, picioarele acoperite de păr și fără lenjerie intimă

În 1926, Glady Monroe, o femeie divorțată din California, SUA, aducea pe lume o fetiță. Micuța Norma Jeane mai avea doi frați. Pe primul, mama l-a conceput când avea doar 14 ani. Când copilul a ajuns la aceeași vârstă, a murit, ucis chiar de propriul tată.

Norma Jeane nu a fost recunoscută oficial de tatăl biologic, Stan Gifford, divorțat și el, dar care a refuzat să se căsătorească cu Glady.

Crezând că va găsi fericirea, Norma Jeane Baker s-a transformat în Marilyn Monroe, sfătuită de managerii de la studiorile 20th Century Fox.

Așa s-a născut, la începutul anilor ’50, actrița, modelul și sex-simbolul Marilyn Monroe. A jucat alături de cele mai mari staruri ale epocii, ajungând, în cele din urmă, să le eclipseze cu frumusețea și naturalețea sa.

Citește și:

Au îngropat-o fără dinți, cu o perucă cusută pe cap. Asistenta a găsit-o în cadă, dar nu s-a putut apropia de ea, să o scoată: „Avea pielea arsă, plină de răni”

I-a trimis trandafiri la mormânt timp de 20 de ani

A trăit povești de dragoste mai spectaculoase decât orice scenariu de film. A fost căsătorită cu James Dougherty timp de patru ani. Jucătorul de fotbal american Joe DiMaggio a fost al doilea soţ al actriţei. Au divorţat la 274 de zile după căsătorie. Pe 29 iunie 1956, Marylin Monroe s-a căsătorit cu Arthur Miller. Actriţa a reluat relaţia cu Joe DiMaggio după divorţul de dramaturgul american.

Au fost descoperite cele mai căutate imagini din istoria filmului: Marilyn Monroe, goală, în fața unui imens de la Hollywood. ”Să mori e la fel de natural ca și să trăiești!”

După moartea ei, DiMaggio i-a trimis, timp de 20 de ani, câte șase trandafiri, de trei ori pe săptămână, la mormânt.

Ultima apariție publică importantă a lui Marilyn Monroe a fost și cea mai scandaloasă. Vedeta a apărut, aparent în stare de ebrietate sau sub influența unor substanțe interzise, la petrecera televizată, organizată în onoarea preşedintelui american John F. Kennedy. Era mai 1962.

Blestemul tinerelor blonde de la Hollywood. Marilyn Monroe se sinucide cu somnifere, Jean Harlow moare de la o insuficiență renală, Carole Lombard se prăbușește cu avionul: "Trebuie să ajung acasă, să-mi salvez căsnicia!

Pe 5 august 1962, într-o perioadă în care filmările pentru pelicula „Something's Got to Give” fuseseră oprite, poliția era chemată de urgență la casa actriței.

Omorâtă de Mafie?

La doar 36 de ani, Marilyn Monroe a fost găsită fără suflare. Oficial, s-a sinucis. Adepții teoriilor conspiraționiste susțin că a fost, de fapt, ucisă. Legăturile cu Mafia sau presupusa relație cu John F. Kennedy ar fi fost adevăratele „cauze” ale morții sale.

Ultimele imagini cu DIVA MARILYN MONROE au fost făcute publice: “Voi dezvălui legăturile mele cu fraţii Kennedy"! Triunghiul amoros care a dus-o pe blonda Americii la moarte: “Arăta ca o femeie săracă, îmbătrânită şi neîngrijită”

În timpul autopsiei, medicii legiști au descoperit că zeița filmului era o iluzie. Marilyn Monroe era aproape cheală, avea sâni falși, avea picioarele acoperite de păr și unghiile tăiate neglijent.

O dorință îndeplinită

Se pare că Marilyn Monroe a fost îngropată fără lenjerie intimă, „pentru că așa și-ar fi dorit”, scrie the Mirror.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro