Siria, mormântul copilăriei. Imaginea care-ți taie respirația: Un tată își cară copilul mort, într-un cearșaf. Nu merg acasă, ci la groapă

Masacrul din Siria continuă și parcă se intensifică, de la o zi la alta. Iar victime colaterale pică niște suflete nevinovate. Sute de copii sunt răniți în fiecare zi, iar alții își găsesc sfârșitul, sub raidurile aeriene, înghițiți de clădirile puse la pământ. 

Masacrul din Siria continuă și parcă se intensifică, de la o zi la alta. Iar victime colaterale pică niște suflete nevinovate. Sute de copii sunt răniți în fiecare zi, iar alții își găsesc sfârșitul, sub raidurile aeriene, îngropați de vii sub dărâmături.

De-a lungul timpului, mai mulți copii au reușit să fie salvați în mod miraculos, însă pentru acest suflet timpul s-a oprit în loc. Prea devreme și brutal. La fel și pentru părintele care îl cară pe braţe. ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!

Înfăşurat într-un cearşaf, cel mic este purtat spre groapă, cel mai probabil. Imaginea tatălui te lasă pur şi simplu fără cuvinte. Cum să existe cuvinte pentru aşa ceva? Cum poți accepta că ți-ai pierdut puiul? Cum să pui pământ peste el și peste sufletul tău, într-un mormânt rece?

În timp ce pacea din alte ţări le permite celor mici să se plimbe cu părinţii de mână, să fie duşi şi luaţi de la scoală, războiul din Siria le-a răpit acestor copii bucuria primilor ani de şcoală. Părinții își strâng copii în brațe, îi apucă violent de mânuțele lor fragile, doar pentru a-i feri din calea bombelor. Nu au timp de dezmierdări, povești de "noapte bună" sau sărutul părintesc pe creștet.

Siria, mormântul copilăriei. Imaginea care-ți taie respirația: Un tată își cară copilul mort, într-un cearșaf. Nu merg acasă, ci la groapă

Într-un război nemilos care le fură familiie şi îi schilodeşte, nu cunosc binecuvântările prunciei. Printre bombe, urlete de disperare şi jale, îşi duc viaţa de pe o zi pe alta. Cei care mai apucă! Cei care nu... zac sub pământ, "de dragul" ambiţiilor şi al luptei pentru putere.

Cel puţin 652 de copii au fost ucişi în conflict în 2016, cel mai mare număr din ultimii trei ani, de când Unicef documentează această situaţie. Numărul copiilor atraşi în luptă a crescut la peste 850, de două ori mai mare decât în 2015. Aproximativ şase milioane de copii sirieni depind de ajutoare umanitare după cei șapte ani de război.

Iadul pe pământ. În fața acestor imagini, lumea ar trebui să tacă pentru totdeauna! Infernul copiilor, numit "SIRIA"

Sursa foto: Life in Saudi Arabia

Ultimele știri