Un "DA" pentru eternitate! Un accident de maşină i-a despărţit, un album de nuntă sfâşietor i-a unit pentru totdeauna. O mireasă a realizat cele mai frumoase fotografii cu holograma logodnicului: "Să ne aducem aminte de iubire"

 
+9 click pentru
galerie

“Să îţi aduci aminte de IUBIRE, nu de CE AI PIERDUT” sunt cuvintele tipărite pe ceea ce trebuia să fie albumul de nuntă a doi tineri. Cu inima sfâşiată şi cu lacrimi în ochi, Hannah se îmbracă în rochie de mireasă, îşi ia buchetul şi îşi pune un zâmbet cald pe buze pentru o şedinţă foto cu holograma logodnicului mort într-un accident de maşină

Povestea începe cam aşa: Hannah Darr şi Layne Merriwether (SUA) se ştiu de când erau copii, se iubesc din adolescenţă şi îşi doresc să îşi petreacă restul vieţii unul alături de celălalt.

În vârstă de 23 de ani, tânărul o cere pe Hannah de soţie, cu inel, stat în genunchi şi emoţii, iar răspunsul vine gâtuit de lacrimi: “DAAAA!”. 

Cu un viitor frumos în faţă, cei doi încep să pregătească ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Destinul, însă, e de altă părere. Cu doar patru luni înainte de nuntă, un accident de maşină îl smulge pe Layne de lângă cei dragi pentru totdeauna.

“Acum, toată casa mea e plină de decoraţiuni pe care trebuia să le avem la nuntă… La nunta care nu va mai avea loc niciodată. Durerea pierderii lui este insuportabilă”, scria Hannah la câteva zile după înmormântarea logodnicului ei. 

Tot el, însă, a ajutat-o pe tânără să meargă mai departe. “Mi-a apărut de multe ori în vis şi îmi zicea mereu să îmi aduc aminte de dragostea noastră, nu de pierderea suferită. Layne este cel care mi-a dat ideea acestui album de nuntă”.

Nu a stat pe gânduri şi a sunat un fotograf care să o ajute să realizeze fotografiile chiar în ziua în care cei doi s-ar fi căsătorit – 17 iunie – şi în locul în care a fost cerută de soţie, totul transformându-se în cel mai frumos tribut de pe pământ. 

“Am realizat că nu voi putea avea nunta visată, dar mi-am dorit să am fotografiile cu el îmbrăcată în rochie de mireasă”. 

Ce a ieşit întrece orice imaginaţie… 

SURSE: DAILY MAIL, HUFFINGTON POST
 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe