Video cu piele de găină! O bătrânică de 80 de ani cântă dumnezeieşte la pian: “Şi-a pierdut ambele fete, trăieşte pe stradă şi a scris cea mai tristă melodie de pe pământ”

 
+5 click pentru
galerie

Exerciţiu de imaginaţie! Viaţa îţi ia tot: copiii, acoperişul de deasupra capului, sănătatea şi aproape minţile. Ce alegi să faci? Natalie Trayling a decis să ofere lumii cea mai tristă melodie de pe pământ interpretată la pian

Natalie Trayling, o artistă stradală australiană, a devenit cunoscută în întreaga lume după ce fiul său a publicat pe YouTube un videoclip în care bătrâna cântă la pian o piesă compusă de ea.

VIAŢA I-A LUAT APROAPE TOT…

La finalul anilor ’30, în Perth, se năştea Natalie, o micuţă a cărei copilărie va fi acaparată total de sunetul dulce al pianului. “Îmi aduc aminte şi acum prima lecţie… Eram la scoala iar Maica Mercy mi-a dezvăluit secretele acestui instrument. Acum, sunt una cu pianul”, îşi aduce aminte bătrâna. 

Dar lipsa banilor nu i-a permis niciodată să îşi cumpere propriul instrument, aşa că de fiecare dată când vedea unul prin magazine se aşeza şi cânta…

La 14 ani, compune şi prima piesă. După atâţia ani, însă, este fără nume... Poate "Cea mai tristă melodie de pe pământ"?!

 

Mai târziu, va avea parte de un cămin fericit, devine mama a două fetiţe şi a unui băiat iar muzica îi este mereu aproape. Crudă şi fără milă, viaţa le desparte pe cele două fete de cea care le-a născut pentru totdeauna. Acesta este momentul în care totul se năruie! Natalie îşi pierde şi casa, fiind nevoită să locuiască pe străzi, sănătatea-i precară. 

Dar pianul i-a dat putere. A ajuns la 80 de ani şi cântă cu foc pe străzile din Melbourne. 

 “Ador să cânt în aceste locuri şi cred că oamenii aceştia ar trebui să asculte muzică. Mă face să mă simt foarte bine. E ceva ce n-aş simţi într-o sală de concerte, fiindcă acolo merg doar anumiţi oameni. Aici, e pentru toţi.”

Nu a renunţat nici măcar pe patul de spital. „Muzica este totul. Mă simt o parte din ea. Toată lumea este muzică“, a mai spus bătrâna. 

Deşi cunoscută de localnici, femeia a devenit senzaţia internetului după ce fiul său Matthew Trayling, şi el muzician, a postat pe canalul său de YouTube un clip cu femeia cântând la pian.

 

SURSE: DAILY MAIL, THE TELEGRAPH

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe