Antena Căutare

Când începe Prețul cel bun, la Antena 1. Marea premieră a quiz show-ului e mai aproape decât crezi

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

pretul cel bun liviu varciu si andrei stefanescu Galerie
Premiera quiz show-ului Prețul cel bun, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, are loc pe 6 septembrie, pe Antena 1. | Antena 1

Premiera quiz show-ului Prețul cel bun, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, are loc pe 6 septembrie, pe Antena 1. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun (The Price is Right) este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate.

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început filmările pentru quiz show-ul Prețul cel bun

Cine vor fi concurenții pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Imagini în premieră din culisele show-ului „Prețul cel bun”. Cum l-a filmat Liviu Vârciu pe fiul lui Andrei Ștefănescu

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes. În România, Prețul cel bun va debuta la Antena 1 începând cu 6 septembrie, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la 18:00.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x