Antena Căutare

Prețul cel bun, 1 iunie 2022. Puțini știu, dar Emi de la Nopatea Târziu a făcut două facultăți! Ce profesie are la bază, de fapt

În ediția de miercuri, de la „Preţul cel bun”, din 1 iunie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au invitați patru artiști din România, care au venit să lupte pentru o cauză nobilă.

Prețul cel bun, 1 iunie 2022. Puțini știu, dar Emi de la Nopatea Târziu a făcut două facultăți! Ce profesie are la bază, de fapt Galerie
În ediția de miercuri, de la „Preţul cel bun”, din 1 iunie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au invitați patru artiști din România, care au venit să lupte pentru o cauză nobilă. | Antena 1/ Prețul cel bun

De 1 iunie, "puștii" rebeli ai Youtube-ului, Emi, Cuza, Cucu și Bie Adam au făcut show la Prețul cel bun să câștige premii pentru niște copii talentați din România. Alături de ei au mai fost cântăreața Jo și artistul Arkanian, fost participant la Chefi fără limite.

Puțini știu, dar Emi de la Nopatea Târziu a făcut două facultăți! Ce profesie are la bază, de fapt

La primul joc cel mai bine s-a descurcat Emi de la Noaptea târziu, carea și trecut la nivelul următor al jocului. Ajuns în fața lui Liviu Vârciu el a povestit despre pregătirea sa profesională.
Emi, acum concurent la Te cunosc de Undeva! Și fost concurent la Asia Express, povestește că viața lui era cu totul alta înainte ca prietenul său Cuza să aibă ideea genială de a lansa trupa de parodiere Noaptea Târziu.

Emi a făcut două facultăți și este la bază profesor de educație fizică și sport: “Eu și individul din mijloc, Cuza, am fost colegi de bancă. În corul școlii, mai făceam scenete amuzante, ba Vacanța Mare pe la balul de boboci și am fost noi odată la karaoke, când aveam vreo 18, 19 ani și cântam piese și le schimbam în timp real versurile. Toată lumea râdea, haha, ce mișto… Și tâmpitul a ținut minte și la Timișoara și-a activat amintirile”

“A început cu băieții și mi-a spus hai și tu! Eu studiam la Târgu Jiu, aveam și o facultate, nu puteam să…”, spune Emi.

“Are două facultăți”, completează Cuza.

Citește și: Prețul cel bun, 31 mai 2022. Tânăra a cărui tată are 27 de frați în toată lumea. Bunicul ei a avut harem: "A greșit mult"

“Nu se vede… Sport și Economia și Comerțul Turismului. Pot să fiu profesor de educație fizică”.
“Cumva i-ai distrus viitorul,a sta vrea să-mi spună. I-ai nenorocit viitorul, cumva!”, îi zice Liviu Vârciu lui Cuza.

“Din secunda doi când s-au pus bazele proiectului eu l-am sunat. Vino la Timișoara, fă parte cu noi!”, spune Cuza.

Citește și: Prețul cel bun, 31 mai 2022. Andrei Ștefănescu, uimit de Alex, artistul tatuat pe tot corpul. Are o poveste de viață incredibilă

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 30 mai 2022. Liviu Vârciu a îmbrățișat-o strâns pe Alexandra: "Nu mă face să plâng!". Ce s-a întâmplat

Liviu Vârciu se întoarce uimit către Andrei Ștefănescu: “Deci nu știu dacă ai auzit, dar bunicul a trăit viața noastră pe care ne-o dorim noi. Adică bunicul a avut harem! Ăla e șeful, șefilor! Dacă noi nu avem nervi pentru o femeie, dar îți dai seama!?? A avut doar două?”.

“Două neveste au adunat 27 de copii”, spune Nadia. Ea spune că nu are idee câți verișori are, dar probabil peste 100.

Prețul cel bun, 31 mai 2022. Tânăra a cărui tată are 27 de frați în toată lumea. Bunicul ei a avut harem: "A greșit... Prețul cel bun, 2 iunie 2022. Liviu Vârciu, avalanșă de complimente pentru doamna Gemelina. Ce l-a surprins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x