Antena Căutare

Prețul cel bun, 1 octombrie 2021. Concurenții au fost nevoiți să ghicească prețul cel bun pentru o shaorma. Cum au reacționat

Prima licitație din ediția 10 de la Prețul cel Bun a surprins pe toată lumea. Concurenții au fost nevoiți să ghicească prețul cel bun pentru o shaorma.

liviu-vârciu-andrei-ștefănescu-și-concurenții-prețul-cel-bun-ediția-19 Galerie
Prima licitație din ediția 10 de la Prețul cel Bun a surprins pe toată lumea. Concurenții au fost nevoiți să ghicească prețul cel bun pentru o shaorma. | Antena 1

Andrei Ștefănescu a fost cel care a nominalizat primii patru concurenți care vor avea șansa să câștige cele mai mari premii din ediția 10 Prețul cel bun. Cei doi prezentatori au obișnuit publicul cu licitațiile lor spectaculoase, însă prima licitație din această seară a uimit pe toată lumea.

"Liviu, prima licitație o să vă surprindă pe toți.", a spus Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a dat sarea pe jos. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Prezentatorul emisiunii le-a dezvăluit concurenților că prima licitație din ediția 10 este o shaorma delicioasă, mare și cu pui. Liviu Vârciu a rămas surprins și s-a uitat imediat la ea, semn că produsul l-a încântat.

Cum au reacționat concurenții de la Prețul cel Bun când au văzut o shaorma

Primii patru concurenți au avut parte de o surpriză neaștepta. Aceștia au fost nevoiți să ghicească prețul cel bun pentru o shaorma delicioasă. Un lucru este evident, produs nu a putut să treacă neobservat, în mod special de către iubitorii de fast food.

"Eu mă aștept la o luptă strânsă având în vedere faptul că suntem cu toții experți în shaorma", a spus Andrei Ștefănescu, înainte ca concurenții să spună prețul cel bun.

Celor doi prezentatori le-a fost foarte greu să renunțe la prima licitație din această seară, mai ales lui Andrei Ștefănescu, care a savurat shaorma doar din priviri.

"Liviu, nu o dăm! Rămâne a noastră", i-a spus colegului său de platou.

Citește și: Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte când a văzut cât de înalt este Vlad: "Tu n-ai nicio vină"

Concurenții nu au stat prea mult pe gânduri și i-au spus lui Liviu Vârciu prețul pe care cred că îl are produsul din fața lor. Tina a fost cea care a ghicit imediat suma exacta a shaormei care se afla pe farfurie.

"Cineva mănâncă shaorma aici", a spus Liviu Vârciu în glumă, după ce concurenții au încercat să ghicească prețul cel bun.

Ați fost foarte aproape toți, dar cea care a spus prețul exact și câștigă 1.000 de lei pe loc este Tina. Concurenta a spus că shaorma costă 21 de lei, acesta fiind răspunul cel bun care i-a adus un premiu uriaș.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a dat sarea pe jos. La ce gest a apelat prezentatorul TV... Prețul cel bun, 1 octombrie 2021. Iuliana Luciu a făcut furori în platou cu decolteul său. În ce ipostază a fost surprin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x