Antena Căutare

Prețul cel bun, 11 mai 2022. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a auzit că Nicoleta Mihai practică box: „Mă scuzați!”

Andrei Ștefănescu a avut o reacție neașteptată în ediția 73 din Prețul cel bun, după ce o concurentă i-a spus că practică box. Iată la ce gest surprinzător a apelat prezentatorul TV când a aflat.

Colaj cu Andrei Ștefănescu și o concurentă de la Prețul cel Bun Galerie
Andrei Ștefănescu a avut o reacție neașteptată în ediția 73 din Prețul cel bun, după ce o concurentă i-a spus că practică box | Antena 1

O nouă ediție din Prețul cel bun, noi concurenți determinați să câștige premiile spectaculoase din cadrul show-ului de divertisment. Așa cum au obișnuit telespectatorii, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au întrat pe platoul de filmare cu multă energie pozitivă.

După câteva replici savuroase, prezentatorii TV s-au decis să invite la pupitru concurenții din această seară. Nicoleta Mihai este concurenta care a acaparat rapid atenția publicului cu frumusețea sa, dar și cu pasiunile pe care le are.

Citește și: Prețul cel bun, 10 mai 2022. Liviu Vârciu, gest neașteptat după ce a văzut o tabletă jucărie. Ce a făcut Iuliana Luciu: „Așteaptă”

„Bine ai venit, Nico! Ești foarte drăguță și ai venit în culoarea asta optimistă”, i-a spus Andrei Ștefănescu cu zâmbetul pe buze.

Nicoleta Mihai l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să dea doi pași înapoi la Prețul cel bun

Nicoleta Mihai a venit din Brașov pentru a participa la Prețul cel bun. Concurenta este antrenor de fitness și mămică în viața de zi cu zi, însă în timpul liber practică box.

„De dimineața până seara sunt în sala de sport. Eu te ajut să arăți bine, da.”, a răspuns tânăra la întrebările prezentatorului TV.

Întrebată despre pasiunile sale, Nicoleta Mihai a mărturisit că îi place să facă sport de contact: box. Andrei Ștefănescu a ținut neapărat să facă doi pași în spate când a auzit cu ce se ocupă concurenta.

„Mă scuzați! Stai să văd cât ai alonja să știu dacă mă cârpești”, i-a spus prezentatorul TV.

Citește și: Prețul cel bun, 9 mai 2022. Cum a reacționat Liviu Vârciu când Alexandra i-a spus că este idolul său din copilărie

Liviu Vârciu a intervenit în discuția celor doi și i-a adresat o altă întrebare Nicoletei Mihai. Acesta a vrut să afle de ce tânăra preferă să facă box, iar răspunsul acesteia nu a întârziat să apară: „Este o pasiune de-a mea. Îmi place!”.

De asemenea, Andrei Ștefănescu nu a putut să treacă cu vederea persoanele alături de care Nicoleta a venit la Prețul cel bun. Concurenta a fost susținută din public de Mellina și Musty, fratele lui Kamara.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 10 mai 2022. Liviu Vârciu, gest neașteptat după ce a văzut o tabletă jucărie. Ce a făcut Iuliana Luciu: ... Prețul cel bun, 12 mai 2022. Liviu Vârciu, contrariat de ocupația unui concurent. „Ne bucurăm când vedem unii mai neinsp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x