Antena Căutare

Prețul cel bun, 11 octombrie. Cu ce vedetă din România a comparat acest timer de gătit Liviu Vârciu

Prețul cel bun e o emisiune care te poate lua prin surprindere, iar prezentatorii show-ului au grijă să o condimenteze cu diverse glume.

Liviu Vârciu și-a amintit de Cătălin Scărlătescu după ce a văzut acest timer pentru bucătărie. Ce replici au împărțit prezentatorii tv

Antena 1

De această dată, Liviu Vârciu a găsit o asemănare cu un timer pentru gătit, utilizat ca obiect pentru licitație. Acesta a fost motivul pentru care tot platoul s-a amuzat copios.

Liviu Vârciu a găsit asemănări între un timer pentru gătit și Cătălin Scărlătescu la Prețul cel bun, 11 octombrie

Liviu Vârciu este pus pe glume ca de fiecare dată, așa cum îl știe toată lumea, și nu s-a putut abține atunci când a văzut un timer pentru gătit care îi aducea cumva aminte de Cătălin Scărlătescu. Prezentatorul nu s-a abținut și a spus cu voce tare de ce persoană publică din România îi amintșete respectivul obiect.

Citește și: Prețul cel bun, 5 octombrie. Andrei Ștefănescu, glume pe seama înălțimii lui Liviu Vârciu. Ce i-a spus prezentatorului

„Invităm în arenă ultimul concurent din această seară, în aplauze coboară Constantin Tudor. Bine ai venit. Unde lucrezi?”, îl cheamă la joc Andrei Ștefănescu.

„La un spital de psihiatrie”, îi răspunde el.

„Pe ce post?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„Supravegheto”, a fost răspunsul concurentului.

„Acolo trebuie forța, nu?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„Mai mult cu vorba”, îi răspunde concurentul.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Liviu Vârciu, surprins complet de un concurent care a venit cu o căciulă cu cap, de marmotă

Cei doi prezentatori ai show-ului anunță licitația, însă un detaliu al produsul l-a făcut pe Liviu Vârciu să facă glumă.

„Ultima șansă din această seară”, anunță Vârciu.

„Gătim dar ne mai și distrăm, un timer de bucătărieuitați-vă ce față are. Toată lumea știe că mâncarea iese mai bună dacă pui și puțin zâmbet în ea”, prezintă Andrei Ștefănescu produsul propus pentru licitație.

„Seamănă cu Scărlătescu”, se amuză Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurenta care face performanță la rugby și l-a surprins total pe Andrei Ștefănescu... Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu a fost surprins de cine se afla pe salteaua scoasă la licitație. Ce reacție a...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x