Antena Căutare

Prețul cel bun, 13 decembrie. Ce pensie mică are această concurentă. Liviu Vârciu a fost surprins când a aflat ce meserie a avut

O concurentă de la Prețul cel bun de astăzi, 13 decembrie 2021, l-a surprins pe Liviu Vârciu cu suma de bani pe care o încasează ca pensie lunar. Liviu Vârciu a fost uimit când a auzit.

Prețul cel bun, 13 decembrie. Ce pensie mică are această concurentă. Liviu Vârciu a fost surprins când a aflat ce meserie a avut Galerie
Prețul cel bun, 13 decembrie. Ce pensie mică are această concurentă. Liviu Vârciu a fost surprins când a aflat ce meserie a avut | Antena 1

O concurentă de la Prețul ce bun, 13 decembrie 2021, a reușit să-l surprindă pe Liviu Vârciu cu pensia mică pe care o câștigă lună de lună. Aceasta a reușit să câștige licitația cu exactitate și a fost recompensată cu 1000 lei, despre care a spus că ar fi cam cât are și ea pensia.

Concurenta de la Prețul cel bun, 13 decembrie 2021, l-a uimit pe Liviu Vârciu cu pensia ei, deși a fost contabilă

O concurentă de la Prețul cel bun a uimit audiența cu suma de bani puțină pe care o câștigă lunar ca pensie de la statul român, deși a fost contabilă.

Citește și: Prețul cel bun, 10 decembrie 2021. Iuliana Luciu a făcut senzație într-o rochie foarte mulată, ce i-a scos în evidență formele

„S-a luat bonsul astăzi. 1000 lei. Manuela ai ghicit exact prețul papucilor. Vino lângă mine”, spune Liviu Vârciu. „Mulțumesc mult”, spune concurenta.

„Cu ce vă ocupați, doamnă?”, întreabă Liviu Vârciu. „Sunt pensionară”, explică ea. „Cât aveți pensia, doamnă, căs utn curios”, întreabă prezentatorul tv.

„Puțin, atât”, spune cocnurenta, arătând spre suma de 1000 de lei din mâna sa. „1000?”, întreabă Liviu. „Da”, răspunde ea.

„Aici ați stat 7 minute și ați luat o lună de pensie”, spune el. „Am fost contabilă”, continuă ea.

Citește și: Prețul cel bun, 9 decembrie 2021. Liviu Vârciu, enervat de un dispozitiv din platou. O concurentă a dezvăluit „rețeta” fericirii

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Citește și: Prețul cel cel bun, 9 decembrie 2021. Iuliana Luciu, apariție superbă într-o rochie decoltată. Ce s-a văzut

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 13 decembrie. Concurenta care a venit la emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu. Ce spune ea... Prețul cel bun, 13 decembrie. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu îl întreabă pe acest concurent ce număr poartă la în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x