Antena Căutare

Prețul cel bun, 14 iunie 2022. Concurenta care i-a surprins pe Andrei și Liviu cu un cadou făcut de copiii ei: „Am o surpriză”

În ediția 97 de Prețul cel bun de pe 14 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase.

colaj foto alina si andrei stefanescu pretul cel bun Galerie
Alina de la Prețul cel bun i-a surprins pe Andrei Stefănescu și pe Liviu Vârciu cu un cadou din partea fiilor ei. | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dat startul unei alte seri pline de surprize pentru public, dar și pentru participanți. După un schimb de replici savuroase cu colegul său, Andrei Ștefănescu a invitat la pupitru concurenții.

În ediția 97 de Prețul cel bun de pe 14 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor.

Primii concurenți de la Prețul cel bun au fost: Ionuț, Alina, Iulian și Ioana. Primii trei care au coborât la pupitru, pregătiți să ghicească Prețul cel bun, au venit din Brașov.

Ionut este ofițer bancar și a venit în platou alături de soția sa, Alina a venit tot de la munte și le-a adus lui Andrei Ștefănescu și lui Liviu Vârciu câte un cadou, făcut chiar de cei doi copii ai săi.

Următorul concurent care a intrat în scenă a fost Iulian, un tânăr de doar 22 de ani, care lucrează în domeniul artelor grafice și a spus că și-ar dori să câștige un laptop pentru a-i ușura munca. Și nu în ultimul rând, Ioana li s-a alăturat și cea la pupitru celor trei concurenți de la Prețul cel bun, ediția 97. Ea este din Constanța, și deși este inspector protecția mediului, are o mare pasiunea pentru făcut prăjituri.

Alina le-a adus lui Andrei Ștefănescu și lui Liviu Vârciu câte un cadou făcut de copiii ei

La un moment dat, după ce a povestit că a locuit 15 ani în Italia, unde a crescut un băiețel de la 9 luni la 11 ani, Alina l-a întrerupt pe Andrei Ștefănescu.

„Apropo, am o surpriză pentru tine și pentru Liviu - două inimioare”, i-a spus aceata prezentatorului. „Una de la Dani, cel de 6 anișori și una de la Bogdan, cel de 3 anișori”, a mai adăugat concurenta de la Prețul cel bun, ediția 97, mămică a doi copii.

„Mulțumim, băieți. Mulțumim din suflet. Mami a avut grijă să ni le dea”, a răspuns Andrei.

Înainte de a începe licitația, Liviu Vârciu a avut grijă să își ia cadoul și să îl pună la păstrare. „Unde-i cadoul meu?”, l-a întrebat prezentatorul TV pe colegul lui. „Daniel, îți mulțumesc frumos. Uite o să o pun aici în sacou”, a mai spus acesta în timp ce și-a revendicat inimioară facută de băiețelul Alinei.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 13 iunie 2022. Concurenta care a surprins cu vârsta sa. Câți ani are și cu ce se ocupă Andreea... Prețul cel bun, 15 iunie 2022. Andrei Ștefănescu, uluit de pasiunea uneia dintre concurente. Cu ce se ocupă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x