Antena Căutare

Prețul cel bun, 14 martie 2022. Maria l-a amețit complet pe Liviu Vârciu când i-a spus numele soțului ei

Maria, concurentă în ediția 31 a show-ului Prețul cel bun, a reușit să îl amețească pe Liviu Vârciu. Soțul femeii are un nume atât de complicat încât aceasta a trebuit să-l repede de mai multe ori ca prezentatorul să înțeleagă.

colaj de imagini cu liviu varciu si o concurenta de la pretul cel bun editia 31 Galerie
Mariana, concurentă în ediția 31 a show-ului Prețul cel bun, a reușit să îl amețească pe Liviu Vârciu. Soțul femeii are un nume atât de complicat încât aceasta a trebuit să-l repede de mai multe ori ca prezentatorul să înțeleagă. | Antena 1

”Deci pe soțul tău îl cheamă Marian”, a zis Liviu concurentei pe care Andrei Ștefănescu a prezentat-o Maria Delamarian. ”Nu, îl cheamă Delamarian Beniamin Ruben Franklin. Le-am spus pe toate”, a răspuns Maria.

Liviu Vârciu, pus în dificultate de mărturisirile Mariei

Atunci Liviu s-a uitat la ea și a întrebat serios: ”Tu glumești acum sau...? Iartă-mă, o iau de aici... Deci pe soțul tău îl cheamă Franklin Delamarian (n.r. pronunțat De la Marian)”, a spus prezentatorul.

Răspunsul nu a întârziat să apară, dar nu a reușit să clarifice lucrurile: ”Da, Ruben Marin și Beniamin. E român”. ”Și Benjamin de la bani?”, a întrebat Liviu. ”Nu, de la jidan. Ruben are o semnificație creștină și Franklin e porecla lui, pe care și-a atribuit-o”, a încercat să-l lămurească Maria.

Nu prea a reușit și următoarea declarație l-a debusolat și mai tare pe Liviu Vârciu, care nu a reușit să-și dea seama cum au putut face șase copii în doi ani.

Ea a mai povestit că este căsătorită cu domnul Delamarian de doi ani. ”Chiar sâmbătă vom avea doi ani de când suntem căsătoriți și este chiar ziua lui. Împreună avem șase copii. Eu am venit cu 3, el a venit cu 3 și ne-am intersectat la un moment dat pe un drum. Am zis tu îi accepți pe ai mei, eu îi accept pe ai tăi.”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x