Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care se laudă cu o colecție de 1.500 de elemente. Ce conține colecția neobișnuită

Florin a venit la Prețul cel bun spunând că se simte norocos astăzi și sperând să liciteze corect pentru a câștige premii substanțiale.

Florin este concurentul care a reușit să câștige cea de-a doua licitație, a unui pitic de grădină, în ediția 70 a show-ului Prețul cel bun.

Antena 1

Florin este concurentul care a reușit să câștige cea de-a doua licitație, a unui pitic de grădină, în ediția 70 a show-ului Prețul cel bun.

Concurentul a mărturisit că e designer de interior și iubește călătoriile. A venit în această seară însoțit de o gașcă mare de prieteni.

Florin a mai mărturisit că are o colecție de 1500 de păpuși de porțelan.

Colecția impresionantă a unui concurent

“Intenționez anul viitor să deschid un muzeu privat în București”, a mai adăugat concurentul.

Liviu Vârciu l-a întrebat dacă nu i-ar fi plăcut mai mult o colecție de mașinute, dar Florin a negat. Atunci Liviu i-ar spus că piticul de grădină ar putea face parte din colecția lui, chiar dacă ar fi un element diferit de toate celelalte păpuși.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Concurenta care a venit la emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu. Ce spune ea

El a povestit că are păpuși la prețuri variate, cu 500 lei 3 bucăți sau chiar 1.500 de dolari una singură. Chiar dacă nu a câștigat nimic până acum, Florin se consideră norocos pentru că a reușit să câștige pe alte planuri.

Florin a jucat Cheia Magică. Deși avea emoții, Florin s-a focusat să câștige. El a ghicit prima data prețul feliatorului de pâine și apoi pe cel al cafetierei. Florin a reușit să câștige cuptorul electric și o plită.

Concurentul va merge în finală, în lupta pentru premiul cel mare.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu îl întreabă pe acest concurent ce număr poartă la încălțăminte

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care are un frate geamăn identic în public. Ce a dezvăluit despre relația lor... Prețul cel bun, 15 decembrie. Momentul în care Liviu Vârciu a prăbușit drona scoasă la licitație. Ce s-a întâmplat, de f...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x