Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 iunie 2022. Andrei Ștefănescu, uluit de pasiunea uneia dintre concurente. Cu ce se ocupă

În ediția din 15 iunie 2022 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Andrei Ștefănescu a fost uimiți din plin atunci când a aflat ce ocupație complet neașteptată are una dintre concurente, în timpul liber.

andrei stefanescu la pretul cel bun, stand de vorba cu adriana Galerie
Andrei Ștefănescu a fost surprins de pasiunea uneia dintre concurente, la Prețul cel bun | Antena 1

În ediția din data de 15 iunie 2022, Andrei Ștefănescu a dorit s-o prezinte pe una dintre concurente. Acesta a fost momentul în care Adriana i-a surprins pe toți cei prezenți cu o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Prezentatorii și spectatorii emisiunii Prețul cel bun s-au mirat când au aflat ce pasiune neobișnuită are femeia.

Andrei Ștefănescu a fost uimiți de pasiunea uneia dintre concurente, în ediția din 15 iunie 2022 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1

Stând de vorbă cu Adriana din Sinaia, Andrei Ștefănescu a reușit să descopere detalii inedite despre femeia care a venit să își testeze priceperea și norocul la show-ul concurs Prețul cel bun, de la Antena 1.

„Ești din Sinaia? Acolo vreau să mă mut, peste vreo 10 ani, când nu s-o mai putea altceva, o să mă mut în Sinaia”, s-a confesat Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 14 iunie 2022. Concurenta care i-a surprins pe Andrei și Liviu cu un cadou făcut de copiii ei: „Am o surpriză”

Apoi am aflat despre femeie faptul că este administrator al unei pensiuni.

„Am grijă de pensiune, adică mă ocup cu cazările, curățenia, întreținerea, tot ce ține de pensiune”, a zis femeia, în ediția din 15 iunie a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1.

„Bravo, deci o gospodină în adevăratul sens al cuvântului. Și spune-mi, ai vreo pasiune, stând acolo la munte?”, a mai întrebat Andrei Ștefănescu.

„Da, îmi place să gătesc și să compun rugăciuni. Asta e pasiunea mea”, a dezvăluit femeia.

Citește și: Prețul cel bun, 13 iunie 2022. Concurenta care a surprins cu vârsta sa. Câți ani are și cu ce se ocupă Andreea

„Foarte tare mi se pare! Eu am înțeles de prima oară, dar încercam să mă gândesc cum este să compui rugăciuni, pentru că știu că rugăciunile sunt deja scrise”, a zis prezentatorul.

„Nu, le compun eu. Le fac eu, le gândesc și le scriu pe caiet”, a completat concurenta, care a dezvăluit despre ea faptul că este o persoană credincioasă, care merge în fiecare duminică la biserică, împreună cu soacra.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 14 iunie 2022. Concurenta care i-a surprins pe Andrei și Liviu cu un cadou făcut de copiii ei: „Am o sur... Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x