Antena Căutare

Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Adrian a dat cu zarul, iar ce s-a întâmplat apoi l-a amuzat pe Liviu Vârciu

Adrian a trebuit să spună care este cel mai scump și cel mai ieftin produs de pe tava prezentată d eLiviu Vârciu la Prețul cel bun.

Colaj cu Liviu Vârciu și Adrian la Prețul cel bun Galerie
Adrian a dat cu zarul la Prețul cel bun | Antena 1

Produsele, un șampon colorant, o cremă de oțet balsamic și o formă de tort cu pereții detașabili l-au pus pe gânduri pe concurentul de la Prțeul cel bun. Mai întâi Liviu i-a spus lui Adrian că șamponul costă 58 de lei, iar el a estimat că acea cremă de oțet balsamic este mai ieftin și a avut dreptate, pentru că valorează 13 lei.

Ulterior, Liviu Vârciu l-a întrebat pe Adrian dacă forma de tort cu pereți detașabili este mai scumpă sau mai ieftină decât crema de oțet balsamic, iar concurentul a înțeles greșit și a spus că este mai ieftină, dar se referea la șampon. Așa că, Adrian a primit drptul de a da de două ori cu zarul.

Citește și: Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii

Liviu Vârciu și Adrian, glume în platoul Prețul cel bun

În timp ce se pregătea să dea cu zarul, Adrian a rupt recipientul în care acestea se aflau, fapt care nu a fost lăsat neironizat de Liviu Vârciu. Adunând zarurile, Liviu Vârciu i-a spus că Adrian ar putea câștiga 1600 de lei, potrivit fețelor zarului, și a glumit: „Acum dă-i la mine că tu ai rupt ăsta, tu trebuie să-l plătești. Costă fix 1600”.

Ulterior, la a doua încercare, Liviu Vârciu l-a lăsat pe Adrian să dea câte un zar pe tobogan, însă pe unul l-a dat pe jos.

„Unde l-ați găsit? Cum de nu se rătăcește acasă?”, a glumit Liviu Vârciu.

În cele din urmă, Adrian a plecat cu 1300 de lei, pentru că atât afișau fețele zarurilor după a doua încercare.

Citește și: Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Andrei Ștefănescu s-a distrat pe cinste în platou. Obiectul la care nu a putut renunța

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au jucat X și 0. Cine a câștigat... Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x