Căutare Live

Prețul cel bun, 2 mai 2022. Concurentul al cărui nume a stârnit amuzamentul tuturor. “E poreclă sau e numele tău?”

În ediția 66 de Prețul cel bun, sezonul 2, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pregătit premii excelente pentru concurenții dornici de câștig.

În ediția 66 de Prețul cel bun, sezonul 2, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pregătit premii excelente pentru concurenții dornici de câștig.

Antena 1

Cel de-al doilea concurent ales în această seară de Andrei Ștefănescu pentru a păși în arenă și a ghici prețul cel bun a fost Alexandru cel Mun. Deși inițial oricine i-ar auzi numele ar crede că e vorba de un domnitor, nu e deloc așa.

“Băi, stai așa măi. E poreclă sau e numele tău?”, spune Andrei Ștefănescu.

Concurentul de la Prețul cel bun a spus că acesta e numele lui real.

“Foarte frumos numele”, i-a zis prezentatorul de la Prețul cel bun concurentului.

Alexandru cel Mare a ghicit prețul cel bun al primului produs scos la licitație

“Și mie îmi place. (…) Am avut părinți inspirați”, spune Alexandru, care poartă nume de domnitor.

Citește și: Prețul cel bun, 29 aprilie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit un cadou neașteptat de la Titi Tudor-Prosop

“Bine, ai ajutat și tu un pic, că dacă rămâneai pitic așa”, i-a zis Liviu Vârciu concurentului de la Prețul cel bun.

“Era cel mic și nu mai mergea”, a mai completat Alexandru.

Alexandrul cel Mare le-a dezvăluit prezentatorilor că lucrează în domeniul vânzărilor și vine din Brașov. El și-ar dori să câștige o vacanță sau gadget-uri.

Concurentul de la Prețul cel bun a licitat 90 lei pentru primul produs, un ceainic electric și s-a apropiat cel maim ult de prețul real al produsului.

“Mamă, Alexandru cel Mare. Nu puteam să fiu și eu Liviu cel Bun?”, a zis Liviu Vârciu când a făcut cunoștiință cu concurentul.

Alexandru a venit însoțit de părinții lui și de soția lui. Concurentul a povestit că e căsătorit de 1 an și are 25 ani.

Liviu Vârciu l-a compătimit.

“De ce mă, puiule? Ce s-a întâmplat?”, a zis Liviu Vârciu râzând.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 28 aprilie 2022. Andrei Ștefănescu i-a uimit pe toți cu o dezvăluire neașteptată despre el. Ce a zis

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Ultimele știri
x