Antena Căutare

Prețul cel bun, 21 aprilie 2022. Ce vrea să facă Liviu Vârciu când o să iasă la pensie. Constantin „i-a trezit” amintiri plăcute

În ediția 59 a sezonului 2 din Prețul cel bun, domnul Constantin „i-a trezit” amintiri plăcute lui Liviu Vârciu. Prezentatorul TV a vorbit despre situația neașteptată în care a fost pus când a mers la vânătoare alături de prietenii săi, dar și despre ce o să facă când va ieși la pensie.

Colaj cu Liviu Vârciu și concurent de la prețul cel bun Galerie
În ediția 59 a sezonului 2 din Prețul cel bun, domnul Constantin „i-a trezit” amintiri plăcute lui Liviu Vârciu. | Antena 1

Domnul Constantin este concurentul care i-a adus zâmbetul pe buze lui Liviu Vârciu. Acesta a pășit în platoul Prețul cel bun cu multă voie bună, povestind despre cea mai mare pasiune a sa, pescuitul.

Pentru că în seara aceasta i-a surâs norocul și a ghicit prețul cel bun al unei licitații, domnul Constantin a mers în etapa următoare a competiției, dar nu înainte de a discuta puțin cu prezentatorul TV.

„Felicitări! Mai trage peștele astăzi?”, l-a întrebat Liviu Vârciu.

„Da, mai trage! Când am timp mă duc, o ora sau două după program.. (...) Merg pentru distracție, știți cum este, ca la vânătoare”, i-a răspuns concurentul cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Prețul cel bun, 20 aprilie 2022. Iuliana Luciu, apariție spectaculoasă într-o fustă extrem de scurtă. Cum arată ținuta vedetei

Replica domnului Contantin i-a trezit câteva amintiri amuzante prezentatorului TV, care a povestit fără ezitare despre întâmplarea de care a avut parte la o partidă de vânătoare cu prietenii săi.

„Eu am fost o dată la vânătoare. Doamne, cât m-au înjurat! Erau niște căprioare atât de frumoase. Am coborât din Jeep, m-am pus în fața mașinii și le-am dat de jurat: „Să vă trăiască, dacă trage cineva cu mine o încheiați, vă șterg numărul de telefon”. N-au tras, dar mi-am luat-o până acasă...dacă nu m-au înjurat și nu mi-au dat la capace”, a devzăluit el, vizibil amuzat de situație.

Ce vrea să facă Liviu Vârciu când va ieși la pensie

După discuția intensă cu domnul Constantin, prezentatorul TV a dezvăluit publicului că vrea să plece într-o croazieră să lucreze când o să iasă la pensie: „Și eu vreau să merg pe vas, tot așa, dar când o să ies la pensie, ca doamna Maria. Plec și eu când o să ies la pensie, dar mai avem un pic”.

Gluma lui Liviu Vârciu a amuzat publicul și a generat o mulțime de aproape.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 19 aprilie 2022. Ce a aflat Liviu Vârciu despre persoanele cu gropițe în obraji. Doamna Florica a spus „secretul”

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 20 aprilie 2022. Iuliana Luciu, apariție spectaculoasă într-o fustă extrem de scurtă. Cum arată ținuta v... Prețul cel bun, 22 aprilie 2022. Cătălina i-a amintit lui Liviu Vârciu de iubita lui. Ce dezvăluiri a făcut despre Anda ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x