Antena Căutare

Prețul cel bun, 21 februarie 2022. Ce pasiune neobișnuită are doamna Ana. Liviu Vârciu a rămas surprins când i-a citit CV-ul

În edița 16 din sezonul 2 Prețul cel bun, Liviu Vârciu a avut parte de o surpriză din partea unei concurente. Prezentatorul TV a vorbit despre cea mai mare pasiune a doamnei Ana, după ce femeia a reușit să câștige licitația.

liviu-vârciu-concurentă-ana-prețul-cel-bun Galerie
În edița 16 din sezonul 2 Prețul cel bun, Liviu Vârciu a avut parte de o surpriză din partea unei concurente. | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început o nouă ediție din sezonului 2 al emisiunii Prețul cel bun cu o mulțime de premii senzaționale și concurenți hotărâți să câștige. În joc au fost puse licitații impresionante care au ținut în suspans pe toată lumea.

Participanții au pășit în platoul show-ului încrezători în forțele proprii și determinați să plece acasă cu un premiu. Din peisaj nu au lipsit emoțiile, replicile savuroase și detaliile neașteptate despre viața personală.

Citește și: Prețul cel bun, 18 februarie 2022. Cu ce se ocupa această concurentă. Sacrificiul inedit pe care-l face pentru oameni

Printre concurenții care au surprins publicul și prezentatorii TV cu aparițiile lor se numără doamna Ana. Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri neașteptate despre pasiunea ei după ce i-a citit CV-ul.

„Sunt terapeut.”, a spus concurenta, înainte de a face mărturisiri neașteptate.

Cum a reacționat publicul când Liviu Vârciu și doamna Ana au spus că există viață extraterestră

Prezentatorul TV nu s-a putut abține prea mult după ce i-a citit CV-ul doamnei Ana. Liviu Vârciu a ținut să-i spună au câteva lucruri în comun, printre care „pasiunea” pentru extratereștrii.

„Eu citesc foarte mult și cred că avem aceeași pasiune pentru că v-am citit CV-ul. Eu cred în... dar rămâne între noi, doamnă. Numai eu vă înțeleg, există, dar știți ce cred? Că nu sunt verzi.”, a spus el.

Replica doamnei Ana nu a întârziat să apară: „Nu mă înteresează ce sunt, eu cred că există. Și nu cred că e vor rău.... până acum ne exterminau”

Citește și: Prețul cel bun, 17 februarie 2022. Motivul bizar pentru care această concurentă a venit la emisiune. Ce meserie a avut Elena

„Ca să înțelegețiși voi, muritorii de rând, eu cu doamna Ana credem în extratereștrii”, a mai adăugat Liviu Vârciu.

Replica sa a generat o avlanșă de aplauze din partea publicului, dar și hohote de râs. Discuția dintre prezentatorul TV și doamna Ana nu s-a încheiat fără câteva schimburi de cuvinte.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Cum s-au distrat concurenții de la Prețul cel bun în vacanțele pe care le-au câștigat în emisiune. Imagini de senzație... Prețul cel bun, 22 februarie 2022. Nicoleta l-a impresionat pe Liviu Vârciu cu tatuajul său. Cum a reacționat prezentato...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x