Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 februarie 2022. Nicoleta l-a impresionat pe Liviu Vârciu cu tatuajul său. Cum a reacționat prezentatorul TV

Ediția 17 din sezonului 2 Prețul cel bun a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi concurenți și premii senzaționale. De data aceasta, Nicoleta a ieșit imediat în evidență datoită tatuajului său incredibil.

liviu-vârciu-concurentă-nicoleta-prețul-cel-bun Galerie
Ediția 17 din sezonului 2 Prețul cel bun a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi concurenți și premii senzaționale. | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început ediția 17 din Prețul cel bun cu multă energie și replici savuroase. Încă din primele minute de când au sosit în platoul show-ului, prezentatorii TV au dezbătut cele mai amuzate subiecte și au încântat telespectatorii cu glumele lor despre extratereștrii.

Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri și au desemnat participanții din această seară. Emoțiile și presiunea s-au simțit la cote maxime în rândul concurenților, însă cea care a câștigat prima licitație este Nicoleta.

„Am venit din Năvodari, sunt asistentă medicală.”, a spus aceasta, înainte de a se așeza lângă colegii săi de competiție.

Ce tatuaj are Nicoleta pe braț

Deși este asistentă medicală, Nicoleta are pe trup 7 tatuaje, însă unul din ele a atas atenția prezentatorilor TV. Andrei Ștefănescu i-a observat desenul de pe piele imediat și nu a ezitat să ofere câteva întrebări.

Nici de replicile lui Liviu Vârciu nu a scăpat atât de ușor după ce artistul a văzut că are tatuate pe braț două pesonaje din celebrul Star Wars: soldatul binelui și micul Yoda.

„Cât de fan să fii...”, a spus el.

Nicoleta i-a explicat semnificația tatuajului, iar prezentatorul TV a rămas plăcut surprins: „Asta e ideea, că nu făceam legătura. Tu de asta l-ai făcut, că ești un fel de soldat al binelui, dar micul Yoda cine e?”

Citește și: Prețul cel bun, 21 februarie 2022. Ce pasiune neobișnuită are doamna Ana. Liviu Vârciu a rămas surprins când i-a citit CV-ul

„Oamenii sunt micul Yoda. (...) Mai am vreo 7 tatuaje”, a fost răspunsul concurentei, vizibil entuziasmată.

„Dacă te iau de aici, de la față, nu pari genul. Pari o fată cumințică, nu pari genul cu tatuaje”, a mai spus Liviu Vârciu.

Pe lângă tatuaje, Nicoleta mai are și alte pasiuni precum: natura, animalele și actele de caritate.

„Ajut tot ce este în jurul meu și are nevoie de ajutor”, a zis ea când a fost întrebată despre actele sale de caritate.

„Dacă nu era cu Covid-ul, o luam în brațe. Cât de frumos”, a mărturisit Liviu Vârciu, vizibil surprins de răspuns.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Cum s-au distrat concurenții de la Prețul cel bun în vacanțele pe care le-au câștigat în emisiune. Imagini de senzație

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 21 februarie 2022. Ce pasiune neobișnuită are doamna Ana. Liviu Vârciu a rămas surprins când i-a citit C... Prețul cel bun, 23 februarie 2022. Ecaterina, motivul pentru care îl place mai mult pe Andrei Ștefănescu. Ce a spus Livi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x