Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 octombrie 2021. Dumitru a câștigat mobilă de dormitor și vacanța mult dorită în Tenerife

În a 35-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 22 octombrie 2021, Daniela, Elena, Marian și Dumitru au fost finaliștii ediției. Iată cum s-au descurcat și cum a reușit ultimul să intre în posesia premiului mult visat.

sotia si un concurent de la pretul cel bun se bucura Galerie
În a 35-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 22 octombrie 2021, Daniela, Elena, Marian și Dumitru au fost finaliștii ediției. Iată cum s-au descurcat și cum a reușit ultimul să intre în posesia premiului mult visat | Antena 1

Cei patru concurenți au trebuit să învârte de o roată unde să le pice un număr apropiat de 100. Persoană care este cea mai aproape de numărul 100 avea șansă să câștige premiul cel mare, care constă într-un dormitor complet mobilat și o vacanță în Tenerife.

Dumitru a câștigat mobilă de dormitor și vacanța mult dorită în Tenerife la Prețul cel bun, 22 octombrie 2021

Dumitru a reușit să depășească punctajul colegei sale, Elena, și să intre în cursa pentru premiul cel mare al ediției 35.

Norocul i-a surâs și de această dată și a bifat 65, cu 10 puncte mai mult decât rivala sa. Astfel, Dumitru din Cluj a fost finalistul.

Dacă a ratat premiul de 3.000 de lei la jocul anterior, concurentul a câștigat la proba finală o marjă de eroare uriașă: 1.850. Aceasta l-a ajutat să-și vadă visul împlinit și să intre în posesia marelui premiu.

”E suma de bani cu care noi te ajutăm la prețul final al premiului nostru. Plus sau minus. E marja cu care tu poți jongla când o să-mi spui prețul”, l-a anunțat Liviu Vârciu pe bărbatul din fața lui.

”18.000 de lei”, a fost răspunsul lui Dumitru. ”17.200”, a fost prețul cel bun al dormitorului și a vacanței, astfel că bărbatul a câștigat premiul cel mare pus la bătaie în ediția 35.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 22 octombrie 2021. Dumitru a fost la un pas să câștige 3.000 de lei. Cu ce premiu a plecat, însă, acasă... Prețul cel bun, 25 octombrie 2021. Alexandra este biolog și l-a impresionat pe Liviu Vârciu cu dezvăluirile sale. Ce a c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x