Antena Căutare

Prețul cel bun, 23 februarie 2022. Ecaterina, motivul pentru care îl place mai mult pe Andrei Ștefănescu. Ce a spus Liviu Vârciu

Andrei Ștefănescu a primit mai multe complimente din partea unei concurente în ediția 18 a sezonului 2 din Prețul cel bun. Iată ce reație neașteptată a avut Liviu Vârciu când a aflat motivul pentru care Ecaterina îl place mai mult pe colegul său de platou.

Andrei Ștefănescu a primit mai multe complimente din partea unei concurente în ediția 18 a sezonului 2 din Prețul cel bun.

Antena 1

Prețul cel bun a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor cu licitații senzaționale și concurenți memorabili. În ediția 18 a show-ului de divertisment a început cu multă energie pozitivă și replici savuroase.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au întâmplinat publicul cu voie bună, însă au avut parte de câteva surprize neașteptate. Ecaterina i-a uimit pe cei doi prezentatori cu dezvăluirile sale înainte de a se alătura colegilor săi din competiție.

„Ești foarte drăguță”, a fost replica prezentatorului TV care a făcut-o pe concurentă să îl complimenteze.

Citește și: Prețul cel bun, 22 februarie 2022. Nicoleta l-a impresionat pe Liviu Vârciu cu tatuajul său. Cum a reacționat prezentatorul TV

„Mulțumesc, și tu la fel!”, i-a răspuns ea.

„Ce altceva îți mai place la emisiunea asta în afară de mine?”, a mai întrebat-o Andrei Ștefănescu.

„Și de Liviu puțin”, a mai spus ea, vizibil amuzată.

Cum a reacționat Liviu Vârciu când a auzit că Ecaterina îl preferă mai mult pe Andrei Ștefănescu

Liviu Vârciu a rămas surprins când a auzit replicile concurentei, însă nu s-a putut abține din a comenta: „Cum ați spus? Nu s-a auzit până la mine. Puțin ați spus? Vă aștept aici! Chiar vă aștept”

Întrebată de Andrei Ștefănescu despre motivul pentru care îl place mai mult pe el și mai puțin pe colegul său de platou, Ecaterina a oferit un răspuns de-a dreptul amuzant.

„Tu ești amuzant.”, a spus ea.

Citește și: Prețul cel bun, 21 februarie 2022. Ce pasiune neobișnuită are doamna Ana. Liviu Vârciu a rămas surprins când i-a citit CV-ul

„Suntem amândoi la fel de înalți, de frumoși și cu părul dat pe spate. Și facem gropițe. Eu am o curte, și fac gropițe din când în când acolo.”, a spus prezentatorul TV, vizibil amuzat de situație.

„Și eu stau tot la casă. Să vii și la mine, te rog”, i-a răspuns Ecaterina în glumă.

Publicul s-a amuzat copios de subiectul celor trei, dar și de reacția neașteptată pe care a avut-o Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 22 februarie 2022. Nicoleta l-a impresionat pe Liviu Vârciu cu tatuajul său. Cum a reacționat prezentato... Prețul cel bun, 24 februarie 2022. Corina a avut parte de un moment amuzant când a dezvăluit că este divorțată. Ce s-a î...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x