Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Constantin a fost cândva pictor. El a lovit „artistic” cu „pumnul norocos” și a riscat tot

În ediția din 24 decembrie 2021 a emisiunii Preţul cel bun, sezonul 1, adică în ediția din Ajunul Crăciunului, „iată vin... câștigătorii, nu colindătorii!”. În spiritul Sărbătorilor, întreaga gradenă și concurenții au purtat costume speciale de Moș Crăciun.

Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Constantin a fost cândva pictor. El a lovit „artistic” cu „pumnul norocos” și a riscat tot

Antena 1

În ajunul Crăciunului, emisiunea Prețul cel bun a pregăti o ediție cu totul și cu totul specială pentru telespectatorii Antena 1. Prezentatorii quiz show-ului, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, alături de co-prezentatori, Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin s-au îmbrăcat festiv și au „împrăștiat” voie bună în jurul lor asemenea unui praf magic.

Tot în spiritul Sărbătorilor, totodată, întreaga gradenă, cât și concurenții au purtat costume speciale de Moș Crăciun.

Ca de obicei, participanții au fost nevoiți să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii.

Moș Constantin a fost „artistul” dintre toți concurenții din această seară.

Liviu Vârciu: „Ce ați făcut înainte să fiți ajutorul lui Moș Crăciun”.

Moș Constantin: „Puțin grafician, puțin pictor”.

Liviu Vârciu: „Aveți un nepoțel, câți ani are?”.

Moș Constantin: „Doi ani și trei luni”.

Liviu Vârciu: „Cum e meseria asta de ajutor de Moș Crăciun, mai faceți cadouri, mai...?”.

Moș Constantin: „E foarte faină meseria asta cu copiii. Provoacă emoții și provoci emoții. Faptul că dăruiești este lucrul cel mai frumos pe Pământul ăsta, cred”.

Liviu Vârciu: „Da, mă, așa e! Moșule, te-aș lua în brațe, dar mă abțin, că am crescut un pic...”.

Moș Constantin a lovit „artistic” cu „pumnul norocos”, a riscat tot și a câștigat. A plecat acasă cu 2.000 de lei.

Liviu Vârciu: „E bine, n-a fost să fie 5.000!”.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Ioan l-a impresionat pe Liviu Vârciu. Va dărui copiilor din satul lui tot ce a câ... Prețul cel bun, 27 decembrie 2021. Jobul inedit pe care acest concurent l-a avut. Ce i-a spus Liviu Vârciu...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x