Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Tudor are patru copii și opt nepoți acasă. Toate cadourile din emisiune vor ajunge la ei

În ediția din 24 decembrie 2021 a emisiunii Preţul cel bun, sezonul 1, adică în ediția din Ajunul Crăciunului, „iată vin... câștigătorii, nu colindătorii!”. În spiritul Sărbătorilor, întreaga gradenă și concurenții au purtat costume speciale de Moș Crăciun. Moș Tudor și-a făcut familia numeroasă fericită: el are patru copii și opt nepoți acasă.

Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Tudor are patru copii și opt nepoți acasă. Toate cadourile din emisiune vor ajunge la ei Galerie
Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Tudor are patru copii și opt nepoți acasă. Toate cadourile din emisiune vor ajunge la ei | Antena 1

În ajunul Crăciunului, emisiunea Prețul cel bun a pregăti o ediție cu totul și cu totul specială pentru telespectatorii Antena 1. Prezentatorii quiz show-ului, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, alături de co-prezentatori, Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin s-au îmbrăcat festiv și au „împrăștiat” voie bună în jurul lor asemenea unui praf magic.

Tot în spiritul Sărbătorilor, totodată, întreaga gradenă, cât și concurenții au purtat costume speciale de Moș Crăciun.

Ca de obicei, participanții au fost nevoiți să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii.

Liviu Vârciu: „În afară de dragoste și sănătate, care sunt de neprețuit, tot ce se pune sub brad are cod de bare”.

Moș Tudor, unul dintre concurenții ediției de azi, lucrează ca Moș Crăciun. Are o familie numeroasă: patru copii și opt nepoți, pe care îi iubește foarte mult. Concurentul a venit cu multă veselie și bunădispoziție la emisiune și așa a și plecat. El a fost cel care a ghicit la începutul emisiunii prețul unui brăț frumos împodobit.

„Astăzi, la noi, într-o seară magică, Moș Tudor ia și premiul, ia și bonusul, că a spus 35 de lei”, a spus Liviu Vârciu. „Câți copii faci tu fericiți pe an de Crăciun?”, l-a mai întrebat acesta pe concurent.

„Dragul Moșului, să știi că am făcut în toți anii ăștia mulți copii, sute, mii de copii fericiți. Eu am fost la copii și în grădinițe, în școli, acasă, online”.

Moș Tudor a câștigat pentru nepoții lui o consolă de jocuri performantă după ce a ghicit prețul unui soldățel din lemn și prețul jocului Nu te supăra, frate.

Liviu Vârciu: „E ultima consolă în domeniul de gaming. Și eu mi-am dorit-o foarte mult. Mi-am dorit-o 40 de ani, am făcut 40 de ani și mi-am cumpărat-o”.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 22 decembrie. Concurenta care a câștigat o vacanță de vis în Portugalia. Cât costă sejurul luxuriant

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 22 decembrie. Concurenta care a câștigat o vacanță de vis în Portugalia. Cât costă sejurul luxuriant... Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Ioan l-a impresionat pe Liviu Vârciu. Va dărui copiilor din satul lui tot ce a câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x