Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Maria a câștigat 3500 lei după ce a obținut bonusul și 2500 lei la jocul Plinko

Andrei Ștefănescu l-a invitat la prima licitație din ediția 58 Prețul cel bun pe domnul Mihail, care i-a spus câteva picanterii.

Andrei Ștefănescu l-a invitat la prima licitație din ediția 58 Prețul cel bun pe domnul Mihail, care i-a spus câteva picanterii

Antena 1

”Ne-am cunoscut acum vreo oră. Dacă dânsa va câștiga prețul cel mare la ruletă a zis că mi-l dă mie.”, a zis domnul Mihail. Doar că doamna Vasilica avea și o propunere pentru concurent: ”Dar mi-a propus să dorm cu ea diseară”. Femeia a explicat care îi erau gândurile: ”Să-i dau o țuică...”.

”Am făcut și poză”, a mai adăugat concurentul care a venit la Prețul cel bun cu două prietene și soția sa.

Maria a plecat acasă cu 3500 de lei de la Prețul cel bun

Însă licitația nu s-a terminat cu bine pentru Mihail. Doamna Maria a fost cea care a știut prețul cel bun al stropgelului. 15 lei a spus ea și a câștigat bonusul de 1000 de lei pentru că acesta era suma exact a produsului.

Citește și: Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Liviu Vârciu a avut parte de un incident în timp ce folosea o râșniță. Ce s-a întâmplat

După ce a câștigat licitația, concurenta a jucat Plinko, unde a reușit să obțină trei jetoane. Prima aruncare i-a adus 0 lei, însă la a doua jetonul a rămas în dreptul sumei de 2500.

La ultimul jeton nu a avut succes, astfel că întregul câștig a fost 3500 pentru că a reușit să obțină bonusul la licitație.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Diana, campioană la scrimă, a câștigat o mulțime de premii

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Diana, campioană la scrimă, a câștigat o mulțime de premii... Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Giuliana a câștigat bonusul și un șemineu...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x