Antena Căutare

Prețul cel bun, 25 aprilie 2022. Liviu Vârciu a dezvăluit un „secret” neașteptat despre Irina și Răzvan Fodor

În ediția specială de Paște a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Liviu vârciu a făcut o dezvăluire neașteptată despre Irina și Răzvan Fodor.

colaj foto cu andrei stefanescu, liviu varciu si irina fodor Galerie
În ediția 61 a emisiunii Prețul cel bun, Liviu Vârciu a făcut o dezvăluire neașteptată despre Irina Fodor | Antena 1

Luni, 25 aprilie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dat startul unei ediții speciale a show-ului Prețul cel bun, cu ocazia Paștelui. Invitații au fost pe măsură și momentele amuzante și savuroase au încântat din plin spectatorii și telespectatorii.

Când Irina Fodor și-a făcut apariția pe scenă, Liviu Vârciu a făcut o dezvăluire neașteptată despre ea și soțul ei, Răzvan Fodor, fără pic de reținere. Astfel s-a aflat un detaliu inedit, ce i-a surprins pe mulți.

Ce „secret” a dezvăluit Liviu Vârciu despre Răzvan și Irina Fodor, în ediția 61 a emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1

În ediția 61 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, difuzată pe 25 aprilie 2022, invitați au fost Irina Fodor, Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu, Adriana Trandafir, fiica sa, Maria Speranța și Cătălin Rizea. Ediția specială de Paște a venit cu super premii pentru care au luptat vedetele dornice să contribuie la cauza umanitară a acestei ediții.

Citește și: Prețul cel bun, 22 aprilie 2022. Cătălina i-a amintit lui Liviu Vârciu de iubita lui. Ce dezvăluiri a făcut despre Anda Călin

Show-ul a început în forță și prima care și-a făcut apariția în platou a fost chiar superba Irina Fodor. Îmbrăcată cu o fustă mulată de culoare albă și un top negru, Liviu Vârciu a remarcat imediat că ținuta prezentatoarei emisiunii Chefi fără limite se asortează perfect, din punct de vedere cromatic, cu ținuta aleasă de el.

Apoi, un moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când Liviu Vârciu a făcut o dezvăluire neașteptată pentur public.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 61 a show-ului Prețul cel bun de la Antena 1 ca să descoperi și alte detalii.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 22 aprilie 2022. Cătălina i-a amintit lui Liviu Vârciu de iubita lui. Ce dezvăluiri a făcut despre Anda ... Prețul cel bun, 26 aprilie 2022. Liviu Vârciu a fost uimit de tatuajul descoperit la iubita unui concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x