Antena Căutare

Prețul cel bun, 26 aprilie 2022. Liviu Vârciu a fost uimit de tatuajul descoperit la iubita unui concurent

În ediția 62 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, un concurent i-a surprins din plin pe Andrei Ștefănescu și pe Liviu Vârciu cu dezvăluirile sale.

colaj foto cu liviu varciu, andrei stefanescu si un concurent la pretul cel bun Galerie
În ediția 62 a emisiunii Prețul cel bun, un concurent i-a uimit pe Liviu și pe Andrei atunci când a dezvăluit ce tatuaj are iubita lui | Antena 1

Marți, în ediția din 26 aprilie 2022 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dat startul ediției cu numărul 62 a show-ului Prețul cel bun.

Încă de la început, aceștia au fost uluiți de dezvăluirile unuia dintre concurenți.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost uluiți de dezvăluirea unui concurent în ediția 62 a emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1

În ediția 62 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, difuzată pe 26 aprilie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pus din nou la bătaie o serie de premii valoroase.

La un moment dat, chiar la începutul primei licitații, un tânăr pe nume Andrei a reușit să-i surprindă pe prezentatori cu dezvălurile sale. Nu doar meseria și pasiunile acestuia au stârnit un val de reacții, ci și un alt detaliu, complet neașteptat.

„Dar ce scrie pe iubita ta?!”, au dorit să afle Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Surpriza a fost mare atunci când Andrei a explicat despre ce este vorba și ce mesaj ascunde desenul de pe pielea tinerei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 62 a show-ului Prețul cel bun de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul din emisiune.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 25 aprilie 2022. Liviu Vârciu a dezvăluit un „secret” neașteptat despre Irina și Răzvan Fodor... Prețul cel bun, 27 aprilie 2022. Liviu Vârciu a avut o rugăminte neașteptată pentru Iuliana Luciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x