Antena Căutare

Prețul cel bun, 26 noiembrie 2021. Liviu Vârciu a dezvăluit ce pensie are mama sa. Suma este una foarte mică

În ediția 60 a show-ului Prețul cel bun, Liviu Vârciu a avut o invitată care l-a făcut să dezvăluie ce pensie are mama lui.

În ediția 60 a show-ului Prețul cel bun, Liviu Vârciu a avut o invitată care l-a făcut să dezvăluie ce pensie are mama lui.

Antena 1

Doamna Paula, care a lucrat în aviație, i-a spus prezentatorului TV că are o pensie bună. 3000 de lei a obținut concurenta de la Prețul cel bun după 47 de ani pe piața muncii.

Ce pensie are mama lui Liviu Vârciu

”Sunt pensionar, un umil pensionar.”, a zis doamna Paula, concurentă la Prețul cel bun. Curios, Liviu a întrebat-o ce pensie are. Aceasta i-a spus la ureche, dar prezentatorul nu a putut păstra misterul: ”Am auzit bine? E cu 3 în față? 3000? Nu e mult?! Auzi, mamă, nu e mult 3000. Ce tot te plângi tu cu 700 de lei?”, a afirmat Liviu.

Doamna Paula i-a explicat faptul că se află în câmpul muncii de 47 de ani, timp în care a avut încontinuu un job: ”Am lucrat și în proiectare, am lucrat și-n aviație. Deși s-au contopit două profesii.”

Liviu Vârciu a adăugat că mama lui a lucrat la alimentară.

Citește și: Prețul cel bun, 26 noiembrie 2021. Andreea a câștigat premii impresionante

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Preţul cel bun sezonul 1, 25 noiembrie 2021. Mihai a pierdut electrocasnice în valoare de 9.129 de lei!

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 26 noiembrie 2021. Andreea a câștigat premii impresionante...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x