Antena Căutare

Prețul cel bun, 27 aprilie 2022. Liviu Vârciu a avut o rugăminte neașteptată pentru Iuliana Luciu

În ediția 63 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Liviu Vârciu i-a surprins pe toți atunci când i-a făcut Iulianei Luciu o propunere surprinzătoare.

colaj foto cu liviu varciu si iuliana luciu la pretul cel bun Galerie
În ediția 63 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Liviu Vâricu a făcut senzație | Antena 1

Fiecare ediție a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 aduce pentru concurenți premii uriașe și posibilitatea de-a pleca acasă cu aparatură electronică, mașini, vacanțe și nu numai. De data aceasta, în ediția 63 a show-ului, Liviu Vârciu a fost atât de uimit de unul dintre obiectele licitate, încât i-a făcut Iulianei Luciu o propunere surprinzătoare.

Liviu Vârciu a făcut show cu Iuliana Luciu în ediția 63 a emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1

Primul obiect licitat în ediția din 27 aprilie 2022 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 a fost o saltea gonflabilă pentru mare sau piscină. Ceea ce i-a intrigat pe mulți a fost chiar modelul de hamburger.

Citește și: Prețul cel bun, 25 aprilie 2022. Liviu Vârciu a dezvăluit un „secret” neașteptat despre Irina și Răzvan Fodor

Așa cum era de așteptat, Liviu Vârciu a profitat de ocazie și și-a exprimat din plin surprinderea și a glumit. La un moment dat, prezentatorul show-ului de la Antena 1 i-a făcut Iulianei Luciu, colega sa de platou, o propunere complet neașteptată.

„Cât de inspirat să fii să faci o saltea în formă de burger?! Adică eu mă pun pe un burger acum, ia uitați! Ce faci? Uite, mă întind în maioneza de la burgerul ăsta. Hai vino lângă mine aici, să facem sandviș”, a fost rugămintea surprinzătoare a lui Liviu Vârciu către frumoasa brunetă.

Citește și: Prețul cel bun, 26 aprilie 2022. Liviu Vârciu a fost uimit de tatuajul descoperit la iubita unui concurent

Cum a reacționat Iuliana Luciu și ce a urmat? Urmărește clipul video de mai sus din ediția 63 a show-ului Prețul cel bun de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul din emisiune.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 26 aprilie 2022. Liviu Vârciu a fost uimit de tatuajul descoperit la iubita unui concurent... Prețul cel bun, 28 aprilie 2022. Andrei Ștefănescu i-a uimit pe toți cu o dezvăluire neașteptată despre el. Ce a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x