Antena Căutare

Prețul cel bun, 27 decembrie 2021. Jobul inedit pe care acest concurent l-a avut. Ce i-a spus Liviu Vârciu

În ediția 78 din Prețul cel bun, concurentul Cătălin a reușit să-l surprindă pe Liviu Vârciu cu meseria sa.

Prețul cel bun, 27 decembrie 2021. Jobul inedit pe care acest concurent l-a avut. Ce i-a spus Liviu Vârciu

Antena 1

Liviu Vârciu a avut parte de o surpriză de zile mari când a aflat cu ce se ocupă acest concurent de la Prețul cel bun, 2021. Prezentatorul tv nu a putut să-și abțină admirația pe care o are față de meseria lui Cătălin.

Concurentul Cătălin, meseria inedită pe care o are. Ce i-a spus Liviu Vârciu la Prețul cel bun, 27 decembrie 2021

Liviu Vârciu a avut o surpriză când a aflat ce meserie are concurentul Cătălin de la Prețul cel bun și nu a ezitat să-și arate admirația asupra acestui aspect.

Citește și: Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Constantin a fost cândva pictor. El a lovit „artistic” cu „pumnul norocos” și a riscat tot

„Cătălin a licitat cel mai bine. Vino lângă mine. Cu cine ai venit?”, i-a spus Liviu Vârciu concurentului.

„Cu băiatul meu Mihai și Andrei, prietenul meu cel mai bun”, răspunde concurentul Cătălin.

„Cu ce te ocupi, Cătălin?”, întreabă Liviu Vârciu.

„Sunt pompier de 25 de ani și am lucrat mult la descarcerare”, spune el.

„Când vine Cătălin e groasă. Avem nevoie de voi ca popor”, conitnuă Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Tudor are patru copii și opt nepoți acasă. Toate cadourile din emisiune vor ajunge la ei

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Constantin a fost cândva pictor. El a lovit „artistic” cu „pumnul norocos” și a r... Prețul cel bun, 27 decembrie 2021. Motivul pentru care această concurentă a izbucnit în lacrimi înainte de a-și încerca ...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x