Antena Căutare

Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Ionuț l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu aspectul său fizic: "De frică l-am chemat!"

Ionuț este concurentul care l-a impresionat cu aspectul său fizic pe Andrei Ștefănescu. Tânărul a surprins prezentatorii TV și publicul când a dezvăluit ce meserie are în viața de zi cu zi.

Ionuț este concurentul care l-a impresionat cu aspectul său fizic pe Andrei Ștefănescu. Tânărul a surprins prezentatorii TV și publicul când a dezvăluit ce meserie are în viața de zi cu zi.

Antena 1

Ionuț a fost următorul concurent pe care Andrei Ștefănescu l-a nominalizat pentru a ghici prețul cel bun al produselor. Prezentatorul TV nu a putut să treacă cu vederea aspectul fizic al tânărului i-a atras atenția încă din prima clipă. Totodată, înainte de a fi chemat, Ionuț și-a încordat brațul în fața lui Andrei Ștefănescu.

"A fost un domn care mi-a arătat așa. Am zis că de frică îl chem!", a spus artistul în glumă.

Ionuț a pășit alături de Andrei Ștefănescu într-o furtună de aplauze, iar replicile dintre cei doi au fost unele extrem de amuzante.

"Mă ierți de data asta, da? Te-am chemat", i-a spus prezentatorul TV, vizibil amuzat.

Citește și: Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. George a atras toate privirile doamnelor din platou. Cum a reacționat Liviu Vârciu

"De data asta da, dar data viitoare pot să te învăț și pe tine niște chestii", a dezvăluit concurentul, care părea destul de emoționat.

Un lucru este evident, publicul și cei doi prezentatori TV au rămas cu gura căscată când au văzut cât de bine arată bărbatul. Pentru a-și menține aspectul fizic de invidiat, Ionuț face foarte mult sport.

Meseria pe care o are Ionuț l-a uimit pe Andrei Ștefănescu

Înainte de a-l trimite alături de colegii lui, Andrei Ștefănescu și-a dorit să afle care este meseria lui și cum de reușește să arate atât de mine.

Concurentul a oferit un răspuns ferm. Acesta a dezvăluit că este pasionat de tot ceea ce însemană sport și că în viața de zi cu zi este Polițist de Penitenciar. Prezentatorul TV a reacționat imediat când a auzit cu ce se ocupă tânărul.

Citește și: Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. Domnul Lucian a venit mai hotărât ca niciodată să câștige. Ce detaliu a observat Liviu Vârciu

"L-am nimerit, Polițist de Penitenciar și sportiv. Să trăiți tovarășe căpitan! Vă doresc succes și să fie cu noroc", a spus Andrei Ștefănescu.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Andrei Ștefănescu l-a provocat pe Liviu Vârciu la un meci de ping-pong. Cine a trișa... Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Mihaela și-a lăudat soțul. Cum a reacționat Liviu Vârciu când a auzit că o ajută la ...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x