Antena Căutare

Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Mihaela și-a lăudat soțul. Cum a reacționat Liviu Vârciu când a auzit că o ajută la curățenie

Mihaela a fost cea care a reușit să ghicească prețul cel bun al unei jucării de pisică și a trecut mai departe în runda următoare. Concurenta și-a lăudat soțul la televizior, iar Liviu Vârciu a fost surprins de cât de mult ajutor îi oferă partenerul ei.

liviu-vârciu-și-un-concurenta-prețul-cel-bun Galerie
Mihaela a fost cea care a reușit să ghicească prețul cel bun al unei jucării de pisică și a trecut mai departe în runda următoare. | Antena 1

Mihaela a venit mai hotărâtă ca niciodată la pupitru pentru a ghici prețul cel bun al produselor, lucru care s-a întâmplat foarte rapid. Concurenta a spus prețul cel bun al unei jucării de pisică și i s-a alăturat lui Liviu Vârciu pentru umătoarea probă.

Gazda emisiunii Prețul cel Bun a felicitat-o pentru faptul că a spus suma exactă de la prima sa licitație și i-a pus câteva întrebări. Tânăra a dezvăluit că are o fetiță acasă pe care a lăsat cu soțul ei, fapt care l-a surprins pe prezentatorul TV.

Cum a reacționat Liviu Vârciu când a aflat că soțul Mihaelei o ajută la treburile casnice

Mihaela i-a mărturisit lui Liviu Vârciu că și-a lăsat fetița în grija soțului, iar mai apoi a început să își laude partenerul.

"S-a schimbat lumea, vezi!", i-a spus prezentatorul TV.

"Da, dar trebuie să facă și el", i-a răspuns Mihaela, însă replica savuroasă a lui Liviu Vârciu nu a întârziat prea mult.

Citește și: Prețul cel bun, 20 septembrie 2021. Florin a câștigat un fotoliu de masaj. Cum a reacționat când și-a văzut premiul

"Trebuie sp facă și el, că 2.000 de ani ați făcut numai voi și deodată v-ați trezit că nu mai vreți. Păi știi ceva, hai să mai sucim și roata asta, mai faceți și voi.", a mai adăugat el.

Mihaela a dezvăluit că o ajută foarte mult și la treburile casnice. Partenerul concurentei o gătește, spală, stă cu copilul și face curățenie, lucru care l-a surprins pe Liviu Vârciu și a reacționat imediat.

Prezentatorul TV i-a transmis și un mesaj soțului Mihaelei atunci când a auzi că nu calcă hainele: "Măcar atât, fii dur, să nu te lași!"

"Oprește-te, că se mai uită și alte domnișoare/ doamne și văd cât noroc ai. Și tu ce faci dacaă el spală, crește copilul și gătește?", a mai spus Liviu Vârciu în glumă, însă concurenta a avut un răspuns direct.

"Mă duc la serviciu, si eu, dar și el.", a mai mărturisit ea cu zâmbetul pe buze.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 24 septembrie 2021. Tudor a câștigat un premiu „mai mare decât Andrei Ștefănescu”

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Ionuț l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu aspectul său fizic: "De frică l-am c... Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Claudia l-a surprins pe Liviu Vârciu cu energia sa: "Am început să mă topesc&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x