Antena Căutare

Prețul cel bun, 3 februarie 2022. Iuliana Luciu a făcut senzație într-o rochie scurtă, cu decolteu generos

Iuliana Luciu a făcut senzație cu ținuta aleasă, în ediția 4 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1.

liviu varciu si iuliana luciu, la pretul cel bun Galerie
Iuliana Luciu a făcut senzație cu ținuta pe care a ales-o | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Iuliana Luciu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din showbizul românesc.

În ediția 4 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun, frumoasa brunetă a atras toate privirile cu ținuta pe care a ales s-o îmbrace.

Iuliana Luciu a făcut senzație cu rochia aleasă, în ediția 4 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1

În fiecare ediție, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pun la bătaie numeroase premii pentru concurenții care decid să își încerce norocul, cu scopul de-a ghici care este prețul corect al diferitelor produse puse în joc. Toți își doresc să ajungă în finală, acolo unde se află mereu un premiu generos.

Citește și: Cum arată mama Nicoletei și Iulianei Luciu. Cele două seamănă foarte bine cu femeia care le-a crescut

De data aceasta, în ediția 4 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Iuliana Luciu a atras toate privirile cu ținuta aleasă.

Îmbrăcată cu o rochie scurtă ce imită forma unui sacou, cu decolteu generos în formă de V și tocuri înalte, bruneta și-a pus de minune în valoare trupul de zeiță, cu forme de invidiat. Extrem de zâmbitoare, aceasta a demonstrat încă o dată faptul că arată într-o formă de zile mari.

Citește și: Prețul cel bun, 31 decembrie 2021. Iuliana Luciu a făcut senzație într-o rochie mulată, ce i-a scos în evidență silueta

Apoi, în platou și-au făcut apariția Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, simpaticii prezentatori, care au stârnit imediat amuzamentul tuturor prin dialogul lor savuros.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun ca să vezi tot momentul.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 2 februarie 2022. Ce poveste a unei concurente i-a lăsat mască pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu... Prețul cel bun, 3 februarie 2022. Liviu Vârciu, luat prin surprindere de dezvăluirile făcute de Sabina Verișan. Ce a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x