Antena Căutare

Prețul cel bun, 3 martie 2022. Surpriză de proporții pentru Andrei Ștefănescu. O persoană dragă lui a fost concurent în seara asta

În ediția 23 din Prețul cel bun, Liviu și Andrei au venit cu sugestii pentru cei care au primit facturi mari la energie.

colaj pretul cel bun Galerie
În ediția 23 din Prețul cel bun, Liviu și Andrei au venit cu sugestii pentru cei care au primit facturi mari la energie. | Antena 1

După ce primii patru concurenți s-au străduit să ghicească prețul cel bun pentru o pătură de cuplu, cu mâneci, și Corina a fost cea norocoasă, acum era timpul ca un nou concurent să fie chemat la pupitru.

Andrei Ștefănescu și-a dat seama, după ce i-a strigat numele, că e vorba de o persoană dragă din viașa lui.

Concurentul care l-a surprins pe Andrei Ștefănescu

Prezentatorul la invitat la pupitru pe Aurel Predescu, pe care el a zis că îl alintă și nea Mitică. Andrei i-a strâns mâna și i-a spus că se bucură nespus de mult să îl revadă.

“Eu acum am descoperit. Este primul meu antrenor de fotbal de la Naționala de Fotbal a Artiștilor”, a zis Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 28 februarie 2022. Concurentul care se pare că are un nume predestinat pentru a câștiga. Ce nume rar are

Andrei l-a avut pe concurentul din această seară ca profesor în urmă cu 17 ani.

Domnul Aurel a venit cu soția care îl susține din public. În prezent este pensionar, iar în trecut a fost antrenor la Maccabi Tel Aviv. Fiul său, Mihai, a ajuns și el antrenor, călcându-I pe urme tatălui său.

Pe lângă faptul că a fost antrenor international, Aurel este pasionat de scris. El spune că a scris o carte despre echipa în care a fost și Andrei.

“Scrieți și despre mine în cartea aia?”, l-a întrebat Andrei Ștefănescu pe Aurel Predescu.

“Foarte frumos. Un fotbalist de talia ta, rar întâlnești. Ai fost un jucător care nu ai pus probleme”, spune Aurel.

“Un jucător foarte bun. Iubea fotbalul”, i-a povestit concurentul lui Liviu Vârciu.

“Și eu dacă jucam cu ei, ieșeam campion mondial”, a adăugat Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 1 martie 2022. Liviu Vârciu a crezut despre concurentă că e rudă cu Andrei Ștefănescu. Ce a aflat, de fapt

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 1 martie 2022. Liviu Vârciu a crezut despre concurentă că e rudă cu Andrei Ștefănescu. Ce a aflat, de fa... Prețul cel bun, 4 martie 2022. Motivul pentru care această concurentă i-a zis lui Andrei Ștefănescu că arată mai bine în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x