Antena Căutare

Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Claudia l-a surprins pe Liviu Vârciu cu energia sa: "Am început să mă topesc"

Cea de-a 19 ediție din Prețul cel Bun aduce cu ea o mulțime de surprize și concurenți pregătiți să câștige premii. Claudia a fost prima concurentă din această seară care l-a surprins pe Liviu Vârciu.

liviu-vârciu-concurente-prețul-cel-bun Galerie
Cea de-a 19 ediție din Prețul cel Bun aduce cu ea o mulțime de surprize și concurenți pregătiți să câștige premii. | Antena 1

Claudia a fost prima concurentă din această seară care a ghicit prețul cel bun al unui set de masă biodegradabil. Aceasta a pășit încrezătoare în platoul emisiunii Prețul cel bun și cu mare încredere în forțele proprii.

Concurenta s-a bucurat instant când a avut că a spus suma exactă a produselor. Încă de când a pășit alături de Liviu Vârciu pentru a merge în etapa următore, prezentatorul TV a observat imediat un detaliu neașteptat la aceasta, energia sa.

Cum a reacționat Liviu Vârciu când a simțit energia Claudiei

Liviu Vârciu nu s-a putut abține în momentul în care Claudia i s-a alătura în platou și a întrebat-o dacă se numără prin așa ziși vampiri energetici.

"Ești sugativă de energie? Am început să mă topesc pe picioare când stau lângă tine. Îmi iei și soare, tot.", i-a spus prezentatorul TV în glumă.

Citește și: Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Mihaela și-a lăudat soțul. Cum a reacționat Liviu Vârciu când a auzit că o ajută la curățenie

Andrei Ștefănescu a spus și motivul pentru care colegul său se simte așa în preajma concurentei: "Vampir energetic îi spune!"

"La mine la țară, când cine îți lua energia, te seca. Stai să stau așa, să închid chakrele", i-a răspuns Liviu Vârciu în glumă.

Un lucru pe care cei doi prezentatori nu îl știau despre concurentă este faptul că în viața de zi cu zi aceasta este economist la o firmă și citește contoarele de energie electrica.

"Ai avut dreptate cu energia, Liviu.", a spus imediat Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Ionuț l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu aspectul său fizic: "De frică l-am chemat!"

Replicile savuroase și glumele nu au întârziat prea mult din partea lui Liviu Vârciu. Momentul a fost unul de-a dreptul memorabil și-a a distrat publicul.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Mihaela și-a lăudat soțul. Cum a reacționat Liviu Vârciu când a auzit că o ajută la ... Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte când a văzut cât de înalt este Vlad: "Tu n-ai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x