Antena Căutare

Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte când a văzut cât de înalt este Vlad: "Tu n-ai nicio vină"

Vlad se numără printre concurenții care i-au atras atenția lui Liviu Vârciu la Prețul cel Bun. Tânărul a surprins pe toată lumea cu înălțimea lui, iar prezentatorul TV nu s-a putut abține și a reacționat imediat.

liviu-vârciu-și-concurent-prețul-cel-bun Galerie
Vlad se numără printre concurenții care i-au atras atenția lui Liviu Vârciu la Prețul cel Bun. Tânărul a surprins pe toată lumea cu înălțimea lui, iar prezentatorul TV nu s-a putut abține și a reacționat imediat. | Antena 1

În ediția 19 din Prețul cel bun, cei patru concurenți de la pupitru au fost nevoiți să ghicească prețul unui skateboard. Cel care s-a apropiat cel mai mult de valoarea cea bună a produsul a fost Vlad, care s-a bucurat foarte mult.

Concurentul a fost chemat de Liviu Vârciu pentru a trece la următoarea rundă ce îi poate asigura mai multe câștiguri. La scurt timp, prezentatorul TV nu a putut să treacă cu vederea înălțimea lui Vlad și i-a pus câteva întrebări savuroase.

Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte când a văzut cât de înalt este Vlad, concurentul din ediția 19 Prețul cel bun

Încă de când a pășit în platoul emisiunii, Vlad a impresionat telespectatorii și concurenții cu înălțimea sa. Mai mult decât atât, Liviu Vârciu a rămas cu gura căscată în momentul în care tânărul s-a apropiat de el.

Prezentatorul TV a fost nevoit să ridice microfonul mai sus pentru a putea vorbi și concurentul, iar momentul a fost unul neașteptat.

Citește și: Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Melinda Cutur, fostă concurentă la Chefi la cuțite a ghicit suma exactă la licitație

"Să îmi cer scuze?" l-a întrebat Vlad în glumă.

"Tu n-ai nicio vină, natura! Dar cum? Ai băut lapte? Ai băut la viața ta", i-a răspuns Liviu Vârciu, vizibil amuzat de replica concurentului.

Vlad i-a răspuns imediat la întrebări. Acesta a dezvăluit cu zâmbetul pe buze că a băut lapte, dar că nu consumă alcool pentru că este sportiv. Concurentul a dezvăluit că a făcut și face în continuare baschet, fiind căpitanul echipei.

"Cât de tare", i-a spus Liviu Vârciu.

Prezentatorul TV i-a observat imediat și pe prietenii lui Vlad, care sunt la fel de înalți. Totodată, concurentul a mai dezvăluit că este căsătorit și că are famile.

Citește și: Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Gabriela a ghicit prețul exact al unui balansoar și a câștigat 1.000 de lei pe loc

Un moment de-a dreptul savuros a fost cel în care Vlad s-a apropiat mai mult de Liviu Vârciu, iar diferența de înălțime dintre cei doi a fost una evidentă.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Claudia l-a surprins pe Liviu Vârciu cu energia sa: "Am început să mă topesc&qu... Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a dat sarea pe jos. La ce gest a apelat prezentatorul TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x