Antena Căutare

Prețul cel bun, 31 martie 2022. Numele special al concurentului le-a atras atenția tuturor. "L-am nenorocit”. Ce a dezvăluit

În ediția de astăzi, concurentul care i-a atras atenția lui Andrei Ștefănescu a fost cel cu un nume special, care i-a amintit de un personaj istoric.

colaj pretul cel bun Galerie
În ediția 44 de Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pus la bătaie cele mai mari premii pentru concurenții curajoși care aveau să vină în scenă. | Antena 1

În ediția 44 de Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pus la bătaie cele mai mari premii pentru concurenții curajoși care aveau să vină în scenă.

Concurentul cu nume special l-a surprins pe Andrei Ștefănescu și pe toți spectatorii din sală. Numele său de familie este Avram, iar părinții au ales să Îi pună prenumele Iancu, pentru a avea un nume răsunător. Ne amintim că Avram Iancu, personajul istoric, a fost un revoluționar român pașoptist care a avut un rol extrem de important în Revoluția de la 1848 din Transilvania.

Concurentul cu nume surprinzător, care a atras atenția tuturor

Concurentul de la Prețul cel bun a povestit că s-a născut aproape de Țebea.

“Și ce au zis ‘Bă, dacă îl cheamă Avram, îi punem Iancu’. (…) L-am nenorocit”, a completat Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 29 martie 2022. Concurenta care nu se putea decide între Liviu și Andrei. “Ești frumos tare”. Ce a urmat

Iancu a povestit că s-a născut la Brad, lângă Țebea, dar s-a mutat în Arad, unde s-a măritat, așa cum s-a exprimat el.

“Cu ce te ocupi?”, l-a întrebat Andrei Ștefănecu pe concurentul de la Prețul cel bun.

“Mi-e cam rușine să spun”, a zis Iancu.

Apoi el a povestit că e angajatul soției sale. Ei au o firmă de evenimente și se ocupă împreună cu soția lui de organizarea acestora.

Iancu Avram a spus că și-ar dori să câștige o excursie, iar Andrei l-a sfătuit să plece singur în vacanță pentru a se relaxa.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 30 martie 2022. Concurentul care a avut un moment de sinceritate. “Pot să zic ceva?” Ce a urmat

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 30 martie 2022. Concurentul care a avut un moment de sinceritate. “Pot să zic ceva?” Ce a urmat... Prețul cel bun, 1 aprilie 2022. Meseria pe care această concurentă o are a surprins pe toată lumea. Ce a zis Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x